homeconnect

FlameSelect: de meest nauwkeurige vlam voor perfecte resultaten

De nieuwe gaskookplaten van Bosch bieden een heel nieuw niveau van nauwkeurigheid als het gaat om het aanpassen van de vlam. Negen instelbare niveaus maken het afstellen eenvoudiger dan ooit. En dat leidt tot de beste kookresultaten.

Negen instelbare niveaus
Koken met gas is een genot voor alle zintuigen. Toch had het tot voor kort een belangrijk nadeel. Waar 500 gram altijd 500 gram is en twee eieren altijd twee eieren, is de hoogte van het vuur iets waarover je kunt speculeren. Wat is nu precies een matig vuur? Met FlameSelect is dat giswerk voorbij. Met negen nauwkeurig omschreven vermogensniveaus, is de benodigde warmte eenvoudig en betrouwbaar aan te passen.

Het vermogen is instelbaar met de nieuwe Bosch knoppen met eenvoudige regulering. De glaskeramische modellen zijn bovendien voorzien van het moderne 7-segment display waarop het geselecteerde vermogensniveau eenvoudig af te lezen is. De display toont ook aan welke branders na het koken nog heet zijn. Bosch biedt met de nieuwe gaskookplaten met FlameSelect dus de voordelen van koken met gas gecombineerd met het comfort en de precisie van een elektrische kookplaat.

Design
Niet alleen is nagedacht over de functionaliteit, ook is aandacht besteed aan het design. De nieuwe modellen hebben een strakkere afwerking en zijn voorzien van nieuwe knoppen. De open ruimte onder de knop is weggewerkt, wat resulteert in een robuuste en krachtige uitstraling. De nieuwe, nog plattere bouw van de gaskookplaten garandeert daarnaast een strakke en tijdloze look.