Feestelijke actie op Bosch wassen & drogen

De perfect schone én droge outfit voor het kerstdiner? Wassen en drogen met het gemak van Bosch is nu extra feestelijk. Van 1 november t/m 31 december heeft Bosch namelijk interessante acties in het wassen en drogen segment.

Bosch is marktleider in de productgroep wasmachines. En dat is niet voor niets. Het innoveren en verbeteren zit in ons DNA. We gaan voor meer dan alleen schoon en droog wasgoed bij het ontwikkelen van wasmachines en wasdrogers. Ook gaan we vol voor het laagste energie- en waterverbruik, uitzonderlijke betrouwbaarheid én optimaal gebruiksgemak. Perfecte resultaten dus, zoals uw klanten van Bosch gewend zijn. De komende maand profiteren uw klanten van feestelijke acties bij aankoop van deze apparaten.

Tot €100,- retour bij de vakhandel
Retailers in de vakhandel kunnen hun klanten in de actieperiode tot €100,- retour bieden op verschillende Bosch modellen met een XXL trommel. Deze XXL wasmachines bieden ruimte voor grote hoeveelheden wasgoed. Ideaal voor gezinnen! Maar ook bij minder was levert de wasmachine perfecte resultaten. De machine past het verbruik hierop automatisch aan. Tijdens de actieperiode krijgen uw klanten op de Serie 6 actiemodellen €50,- cashback, op Serie 8 modellen €75,- en op Home Professional modellen €100,-. Consumenten hoeven alleen online een registratieformulier inclusief aankoopbewijs in te sturen. Lees meer over de actiemodellen en de voorwaarden hier.

Gratis stoomstation bij de ketens en online retailers
Bosch levert niet alleen perfecte resultaten als het gaat om schoon en droog wasgoed. Met de Serie 8 en Homeprofessional wasmachines en drogers kan uw klant ook rekenen op het allerlaagste energie- en waterverbruik, uitzonderlijke betrouwbaarheid en optimaal gebruiksgemak. En als ketenretailer of pure player kunt u daarnaast uw klanten iets extra’s bieden. Van 1 november tot en met 31 december krijgen uw klanten een gratis stoomstation t.w.v. €149,- bij aankoop van een geselecteerde Serie 8 of Home Professional wasmachine of droger. Uw klant hoeft zich alleen online aan te melden en het aankoopbewijs in te sturen. Meer over de actie leest u hier.