Maak kennis met de OptiMUM keukenmachine

dealernieuwsbrief stage
Scroll voor inspiratie!

Maak kennis met de OptiMUM keukenmachine

In november lanceren wij de stijlvolle en robuuste OptiMUM keukenmachine, met een geïntegreerde weegschaal, gemarkeerde accessoires en nog veel meer slimme noviteiten die de wensen van uw klant vervullen en zorgen voor optimale resultaten.

Voor professionele thuiskoks en kookliefhebbers
Deze bijzondere en in stevige Bosch kwaliteit uitgevoerde keukenmachine is alles wat een professionele thuiskok of kookliefhebber zich maar kan wensen. Zelfs de zwaardere deegsoorten zijn een koud kunstje voor deze RVS krachtpatser.

Geïntegreerde weegschaal
De meest geavanceerde OptiMUM keukenmachine is voorzien van een geïntegreerde weegschaal, waarmee de ingrediënten direct in de kom gewogen kunnen worden. Deze weegschaal weegt tot 5 kilogram de inhoud van de kom, in nauwkeurige stappen van 5 gram.

Snel en perfect mixen
3D Planetary Mixing zorgt voor snel en optimaal gemixte ingrediënten, terwijl sensorControl het resultaat nauwlettend in de gaten houdt. Zo klopt de OptiMUM volledig automatisch de perfecte slagroom, met slechts één druk op de knop.

Automatische accessoire-herkenning
De accessoires zijn voorzien van een kleurmarkering, zodat de gebruiker ze eenvoudig herkent en de juiste accessoire kiest. Maar dankzij Smart Tool Detection weet ook de OptiMUM precies welke accessoire geplaatst is. De functies van deze geavanceerde keukenmachine worden hier vervolgens automatisch op aangepast.

De Bosch OptiMUM keukenmachine vervult de wensen van de consument en is leverbaar vanaf november 2016.