Bosch Europe’s brand No.1

Bosch is het nummer 1 merk* (*bron: Afzet Euromonitor 2015) voor groothuishoudelijke apparaten in Europa. En dat wordt niet zomaar gezegd. Het zijn de verkoopcijfers die aantonen dat Bosch het best verkochte merk in Europa is. Bosch komt daarnaast heel vaak in consumententesten als beste uit de bus. Dit dankzij innovatieve technologieën in de Bosch apparatuur die leiden tot perfecte resultaten.

Perfecte resultaten
De titel meest verkochte merk van Europa wekt vertrouwen. Helemaal als ook nog blijkt dat dit komt doordat je met de keukenapparatuur van Bosch altijd perfecte resultaten bereikt. Of het nu gaat om een lekkere maaltijd, een brandschone vaat, een volle koelkast voor de feestdagen of een nauwkeurig ingestelde vlam op uw kookplaat. Dit wordt bevestigd door de vele consumententesten in heel Europa. Zie hiervoor ook ons testwinnaarsoverzicht , handig voor u op productgroep gerubriceerd. Wijs uw klant daar ook eens op, want veel mensen willen immers graag het beste voor zichzelf.

Energie-efficiëntie
Bosch is bovendien favoriet bij de consument omdat onze huishoudapparaten garant staan voor lager verbruik van energie en water. We hebben immers een zeer groot aantal apparaten in de allerhoogste energieklassen. Bosch is daardoor niet alleen goed voor de portemonnee, ook voor het milieu. Dat past bij de kwaliteit die uw klanten van hun apparatuur verlangen. Bosch is niet voor niets Europe’s Brand No.1.

Profiteer ook van deze No.1 positie en vertel uw klanten ook over dit toch wel bijzondere feit. Het contact met u is immers voor hun de uitgelezen kans om hun keuken te verrijken met apparatuur van de No.1 in Europa!