Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Citroensorbet

Ingrediënten:

  • 3-4 citroenen (voor 150 ml sap)
  • 200 ml water
  • 170 g suiker
  • 150 yoghurt
  • 4 witte gelatineblaadjes

Bereiding:

De bereidingstijd is 20 minuten met uw Bosch keukenmachine en vervolgens 40 minuten laten rusten.

  • Pers de citroenen met behulp van een citruspers goed uit zodat u 150 ml sap verkrijgt.
  • Meng het citroensap, het water, de suiker en yoghurt in de mixer.
  • Week de gelatine gedurende ca. 15 min. in koud water, druk lichtjes uit en verwarm in een kleine pan terwijl u voortdurend roert, maar breng niet aan de kook.
  • Voeg de warme gelatine aan de massa toe terwijl de mixer draait.
  • Giet de bereide massa onmiddellijk in de ijsroommachine.
  • Laat ca. 40-50 min. rusten

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.

A01
NL
B2C
3019362-a01-nl
standardpageTemplate