Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Meringues

Ingrediënten:

  • 2 eiwitten
  • 1 tl citroensap
  • 150 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker

Bereiding:

De bereidingstijd is 70 minuten, waarvan de oven 60 minuten het werk doet.

  • Klop eiwit en citroensap in de mengkom met de garde tot schuim.
  • Roer de suiker en vanillesuiker erdoor tot het romig is.
  • Leg bakpapier op de bakplaat. Vorm met twee theelepels of een spuitzak kleine hoopjes meringue op de bakplaat en zet deze 60-90 minuten in de oven op 100-200°C.

Tip: Plaats de meringues bij een lage temperatuur in de oven, zodat ze hun witte kleur behouden.

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.