Voor het beslag:
200 g ingelegde pompoen
2 eieren
150 g bietenstroop
50 g lichte muscovado-suiker
40 ml zonnebloemolie
1 tl vanille-extract
30 ml melk
200 g bloem
1 tl bakpoeder
1½ tl kaneel
1 tl gemberpoeder
1 mespunt piment
½ tl grof zeezout
200 g gemengde noten (bijv. hazel-, pecan- en paranoten)
Voor erover:
150 g honing
2 el bourbon
Hulpmiddelen
vierkante bakvorm (23 x 23 cm), bakpapier, keukenpapier, staafmixer, 2 mengkommen, paletmes, aluminiumfolie, satéprikker, pan, theelepel
6 Verhit de honing met de bourbon in een kleine pan. In plaats van de bourbon kun je ook een theelepel vanille-extract gebruiken. Laat het mengsel niet al te heet worden. Besprenkel de bars met het warme mengsel en serveer ze liefst direct.
Dankzij jouw feedback verbeteren wij iedere dag onze website. Laat anoniem feedback achter via de korte vragenlijst of neem contact op met onze klantenservice voor specifieke vragen of ondersteuning.