Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Tartaar

Ingrediënten:

  • 300 g rundvlees van de dij
  • 2 eidooiers
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 snufje paprikapoeder
  • 1 tl kappertjes
  • 2 sjalotten
  • 1 tl mosterd
  • zout
  • peper uit de molen

Bereiding:

De bereidingstijd is 5 minuten met uw Bosch keukenmachine.

  • Gebruik de vleesmolen met de geperforeerde schijf. Snijd het vlees in lange stukken en passer ze twee keer samen met de ansjovisfilets in de vleesmolen. Gebruik op het einde de stopper.
  • Pel en deel de sjalotten en hak fijn.
  • Schep de eidooiers, paprikapoeder, kappertjes en mosterd erbij mengen.
  • Dit mengsel samen met de sjalotten onder de gehakt-ansjovis-massa mengen.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Het tartaar is bijzonder smakelijk op geroosterd brood.

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een vleesmolen te gebruiken.