Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Zeebaars

Ingrediënten:

De ingrediënten zijn voor 2 personen.

  • 700 g zeebaars, een stuk van de staart
  • zout
  • gemalen witte peper
  • 4 el. broodkruimels
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • gehakte peterselie
  • 50 ml olijfolie

Bereiding:

De bereidingstijd is 30 minuten, waarvan de oven 20 minuten het werk doet.

  • De vis schoonmaken en afspoelen.
  • Leg de vis in een diepe bakvorm en voeg zout en peper toe.
  • Meng broodkruim, knoflook, gehakte peterselie en olijfolie goed.
  • Verspreid dit mengsel over de vis en plaats de bakvorm ongeveer 20 minuten in de oven op 200° C.

Tip: In plaats van zeebaars kunt u ook schelvis gebruiken.