Bosch showroom

Ingang Bosch Showroom

Bezoek onze showroom

Een nieuwe oven, kookplaat of vaatwasser koopt u niet zomaar. Het is prettig om van te voren de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Bosch biedt deze mogelijkheden in de Bosch showroom. Bovendien kunt u daar over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

In de Bosch showroom is alles mogelijk. Leer alles over verschillende keukenapparaten tijdens een kookdemonstratie of doe zelf mee met een workshop. Hierdoor ontdekt u vanzelf welke apparaten het beste bij u passen en met welke u het prettigst werkt.

Adviesgesprek

Kunt u maar niet beslissen of die stoomoven nou echt iets voor u is, of wilt u bijvoorbeeld meer uitleg over de nieuwste warmtepompdrogers van Bosch? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze specialisten. In ongeveer een uur helpen zij u zo goed mogelijk op weg.

Kookdemonstraties

Elke zaterdag kookt onze eigen topkok de sterren van de hemel in de Bosch showroom. Tijdens deze demonstratie krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is met de verschillende producten van Bosch. Na afloop van de demonstratie schuift u natuurlijk lekker aan om het resultaat te proeven! Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u even in om van deelname verzekerd te zijn.

Kookworkshops

Liever zelf aan de slag dan alleen maar toekijken? Dat kan! Tijdens onze kookworkshops in de Bosch showroom gaat u zelf aan de slag met de keukenapparaten van Bosch. In samenwerking met een professionele kok ontdekt u nieuwe recepten, bereidingswijzen en mogelijkheden in de keuken. Wat dacht u van koken met een stoomoven bijvoorbeeld! De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 49 euro per persoon. U dient zich wel even in te schrijven voor een workshop.

Openingstijden, adres en routebeschrijving

Wilt u zich vrijblijvend oriënteren in inspiratiehuis 20|20? U bent elke dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur van harte welkom.

Tevens zijn wij op de volgende 'inspiratiezondagen' geopend van 12.00 tot 17.00 uur:
6 november - 4 december - 18 december

Loop gewoon binnen en laat onze gastvrouw u op weg helpen.

Ons adres:
Bosch Showroom
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp