Privacy statement

BSH Huishoudapparaten B.V., hierna te noemen BSH, is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten, hierbij hoort een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens.


Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt BSH zich aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevensverwerking is door BSH, als Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking, gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.


Vastleggen en verwerking van gegevens


In het kader van de dienstverlening worden persoonsgegevens vastgelegd. BSH gebruikt persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website voor de uitvoering van de informatieverstrekking of dienstverlening via internet. Daarnaast worden de gegevens verwerkt om te informeren over interessante aanbiedingen van producten en/of diensten van BSH, andere websites van BSH en voor het doen van aanbiedingen door zorgvuldig geselecteerde partners. Hierbij tracht BSH rekening te houden met uw voorkeuren, aangegeven interesses en vakgebied. Indien u geen prijs stelt op informatie kunt u een brief onder vermelding van 'blokkering' sturen naar:


BSH Huishoudapparaten B.V.
Postbus 259
2130 AG Hoofddorp
BTW-nr. NL006653789B01


Alleen in de gevallen dat u zelf toestemming heeft gegeven, zal BSH uw e-mailadres gebruiken om u te informeren over producten en diensten van derden.


Beveiliging gegevens


BSH maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens of dat persoonsgegevens verloren gaan.


Klikgedrag


Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een bezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor u relevante informatie op de pagina’s die u bezoekt te plaatsen, bijvoorbeeld speciale berichten in uw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Op deze wijze kan de dienstverlening aan u verder worden geoptimaliseerd.


Cookies


BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.


U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.


Links naar andere websites


Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan BSH geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt


Button: "Zoek Webshop"

Voor veel van onze producten zullen wij op de productpagina een button aanbieden die linkt een overzicht van zowel de fysieke winkels (Zoek Winkel) alsmede een overzicht met directe links van aangesloten webshops waar het product te koop is (Zoek webshop).

Wat wij tracken:
wij volgen de link naar het desbetreffende product op de website van de retailer, en of een eventuele aankoop is gedaan. We volgen dit met behulp van een 'trackingpixel' en met cookies (= Conversion Tracking). Deze tracking is geanonimiseerd en er wordt geen persoonlijk identificeerbare informatie verzameld. Het bijhouden van conversies wordt verricht door ChannelSight Ltd, Suite 3, Anglesea House, Carysfort Ave., Blackrock, Co. Dublin, Ierland (www.channelsight.com).

Wat doen we met de verzamelde informatie?:
We gebruiken de tracking gegevens om te controleren in hoeverre de bezoekers van onze merken-websites gebruik maken van de "Zoek webshop" functionaliteit, alsmede voor eventuele commissie berekening voor de webshop (=Affiliate Marketing). De webshops betalen een commissie voor een succesvolle lead (indien de consument het product heeft aangeschaft). Indien u niet akkoord gaat met de tracking verzoeken wij u de “Zoek webshop” button niet te gebruiken. Er vindt dan op geen enkele wijze tracking plaats. Als alternatief kunt u contact opnemen met een webshop naar keuze door de URL van de webshop in te typen of naar een webshop te zoeken via een zoekmachine. Voordat u gebruik maakt van de “Zoek webshop” functionaliteit bent u hiermee op de hoogte van het bestaan van de tracking procedure.

Verklaring van toestemming
Bij gebruik van de button "Zoek webshop" gaat u akkoord met de beschreven tracking voor de toegelichte doeleinden. U stemt ook in voor het verzamelen van gegevens via ChannelSight en via de webshop, alsmede de verstrekking van deze gegevens voor BSH. Als u niet langer akkoord gaat met de tracking, verwijdert u de cookies van uw computer en gebruikt u de button "Zoek webshop” niet meer.


Wijzigingen


BSH behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van het privacybeleid.

 
Online Survey