Grootse service voor kleine apparaten

Technische problemen met kleine huishoudelijke apparaten kunnen vaak eenvoudig worden verholpen met een reparatie

Bij een probleem met een klein huishoudelijk apparaat zullen veel mensen geneigd zijn het apparaat meteen te vervangen. Maar met Bosch hoeft dat niet. Vaak zijn snelle en simpele reparaties niet alleen mogelijk, maar ook nog eens voordeliger én duurzamer dan het hele apparaat te vervangen. Kijk in ons overzicht met reparatietips voor klein huishoudelijke Bosch-apparaten om te zien of uw probleem op deze manier kan worden opgelost. En sluit geen van de oplossingen aan bij uw probleem, helpt onze deskundige reparatieservice u uiteraard graag verder.

Service Assistent

De Bosch Service Assistent geeft u toegang tot vele service-opties en relevante informatie over uw huishoudelijke apparaat.

Gebruiksaanwijzing

Download snel en gemakkelijk via het E-NR (model typenummer) online de gebruiksaanwijzing van uw huishoudelijke apparaat.

Boek een monteur

Heeft u een probleem met uw huishoudelijke apparaat? Met Bosch Home Service is technische ondersteuning nooit ver weg.

Contact & Info

Onze deskundige contact center medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden via onze service hotline.

Garantie

Als u voor Bosch kiest, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent 2 jaar zorgeloos genieten.

MyBosch

MyBosch helpt u nog meer uit uw huishoudelijke apparaat te halen. Maak nu uw persoonlijke account aan en krijg handige tips over het gebruik en de reiniging van uw apparaat.

Online shop

Van originele onderdelen tot de beste accessoires en een breed assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten – alles vindt u in de online shop van Bosch.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.