Reinigen van zakloze stofzuigers

Reinigen van zakloze stofzuigers – zo gaat dat

Kijk voor het reinigen van uw zakloze stofzuiger eerst hoe vol het stofreservoir is en leeg dit. Bij een aantal modellen u het filter onder warm lopend water wassen, raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing. Laat filters als u die gewassen heeft ten minste 24 uur op kamertemperatuur drogen en plaats deze alleen terug in de stofzuiger als ze volledig droog zijn.

Denkt u dat uw zakloze stofzuiger elders een verstopping heeft, omdat hij bijvoorbeeld niet goed zuigt of lawaai maakt? Controleer het mondstuk, de zuigbuis, de slang, het motorbeschermingsfilter en het uitlaatfilter. Kijk of het geluid verandert en sluit stuk voor stuk de mogelijke verstoppingen uit. Zit er een voorwerp vast? Probeer dit dan voorzichtig te verwijderen.

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen over uw stofzuiger? Dan kunt u ook nog contact opnemen met het Bosch infoteam. Op ons servicetelefoonnummer 088-424 4010 op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereiken.

U kunt uw stofzuiger ook ter reparatie aanbieden bij onze centrale werkplaats in Tiel:

Postadres Bosch Repaircenter
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Bezoekadres Bosch Repaircenter
Lingewei 89
4004 LH Tiel

Doorgaans heeft u uw gerepareerde stofzuiger binnen een paar dagen weer thuis. Als u langs komt in Tiel, dan helpen wij u direct! Onze centrale werkplaats is geopend op werkdagen van 8:00 tot 16:30.

Krijg hulp

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.