Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Bosch Service Assistent

Alle service-opties die u nodig heeft. Samen op één plek.

De Bosch Service Assistent geeft een uitgebreid overzicht van alle relevante informatie over uw apparaat – van gedetailleerde gebruiksaanwijzingen tot aan handige onderhoudstips en voor u interessante aanbiedingen in onze shop.

Laat de Bosch Service Assistent u zo goed mogelijk helpen

Voer het volledige E-nr. (modelnummer) van uw Bosch-apparaat in en krijg toegang tot alle relevante informatie en service-opties voor uw product. Het modelnummer vindt u bij de deur of op het typeplaatje van uw apparaat.

Kunt u het E-nr. (modelnummer) niet vinden? Klik op de onderstaande link, dan helpen we u verder.

Vul hier uw E-nummer in
Het formaat van de ingevoerde gegevens is niet correct.
De ingevoerde gegevens zijn niet correct.
Onbekend E-nummer. Corrigeer invoer.

Uw apparaten op een rij in uw MyBosch account

Als u uw huishoudapparaat al heeft geregistreerd in uw MyBosch account vindt u hier eenvoudig de juiste handleiding voor uw apparaat.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.

A01
NL
B2C
3034138-a01-nl
standardpageTemplate