BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Nú tot € 30,- retour op In'genius stofzuigers.

Beeld actie In'genius-ProSilence

Deze actie is afgelopen. Je kan het product nog wel registreren voor de actie.

Indien je in de periode van 20 mei 2019 tot en met 28 juli 2019 een actiemodel Bosch In'genius stofzuiger hebt gekocht ontvang je (na registratie) tot € 30,- van Bosch retour!

Bekijk hier de deelnemende actiemodellen

Meld je aan voor de actie en registreer je aankoopgegevens tot en met uiterlijk 18 augustus 2019 via de onderstaande button.

Aanmelden

Beeld actie In'genius ProSilence

Kracht is nog nooit zo stil geweest.

De nieuwe In’genius ProSilence stofzuiger levert de beste prestaties bij een ongelooflijk laag geluidsniveau. Het geavanceerde SilenceSound System™ zorgt voor een geluidsniveau van slechts 59 dB(A). Nu kun je stofzuigen wanneer je maar wilt.

Lees meer over In'genius Prosilence

Beeld active radius 15 meter

Uitmuntende prestaties en nog meer gemak.

De Bosch In'genius is geschikt voor alle vloeren binnen het huishouden en zuigt extreem krachtig tegen een zo laag mogelijk stroomverbruik. Met een extra lang snoer voor een actieradius van maar liefst 15 meter is het wisselen tussen stopcontacten niet langer nodig. Gebruik de In'genius in combinatie met de originele Bosch stofzuigerzakken om zeker te zijn van een langdurig schoon resultaat en een lange levensduur van jouw stofzuiger.

Bekijk hier alle In'genius actiemodellen

Model Refund-bedrag Actiemodel
In'genius ProSilence € 30,- retour BGB8A32W
BGL8SIL3
BGL8SIL4
BGL8334
BGL85Q57
In'genius ProAnimal € 30,- retour BGL8ZOON
BGL8ZOOM
In'genius € 20,- retour BGL8AAAA
BGL8508
BGL8522
BGL8ALL5
Ergomaxx € 20,- retour BGB7BLU
BGL7EXCL