BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

In'genius ProSilence

Kracht is nog nooit zo stil geweest

De nieuwe In'genius ProSilence stofzuiger levert de beste prestaties bij een ongelooflijk laag geluidsniveau. Nu kan je stofzuigen wanneer je maar wilt.

Naar productoverzicht Nu tot € 30,- retour op In'genius stofzuigers. Bekijk hier de actie.

In'genius ProSilence: Nu kun je stofzuigen wanneer je maar wilt

Naar muziek luisteren, een film kijken, rustig telefoneren of een gesprek voeren was bijna onmogelijk met het geluid van een stofzuiger op de achtergrond. De Bosch In'genius ProSilence maakt dit nu mogelijk met een extreem laag geluidsniveau van 59 dB (A) met tegelijkertijd hoge reinigingsprestaties.

Bosch weet dat kracht en stilte heel goed samen kunnen gaan

Dankzij het SilenceSound System heeft de In'genius ProSilence een geluidsniveau van slechts 59 dB (A). De innovatieve geluidsreducerende materialen, optimale luchtdoorstroming en geluidsreducerende accessoires zorgen voor het extreem lage geluidsniveau.

Geluid systematisch verminderen

Het SilenceSound Systeem vermindert het geluid van de In'genius ProSilence 59 tot het minimum.

Ervaar de vrijheid van 15 meter bereik

Met de langste actieradius in zijn klasse biedt de In'genius je complete vrijheid. Dankzij het enorme bereik kan je zonder onderbreking het gehele huis stofzuigen.

Nu tot € 30,- retour op In'genius stofzuigers

Nu tot € 30,- retour op In'genius stofzuigers

Indien je in de periode van 20 mei 2019 tot en met 28 juli 2019 een actiemodel Bosch In'genius stofzuiger koopt, ontvang je (na registratie) tot € 30,- van Bosch retour!

Naar de actie

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.