BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

De veelzijdige Flexxo helpt met iedere stofzuigklus

Bosch Flexxo

Voor alle denkbare stofzuigklussen.

Tijdens het schoonmaken kom je wel eens kruimels tegen op plekken waar je niet bij kunt. Op zo’n moment klik je de geïntegreerde kruimelzuiger gewoon uit de Flexxo. Of kies je voor een van de handige opzetstukken, die allemaal zijn opgeborgen in het apparaat zelf en waar je ook makkelijk mee omhoog kunt reiken. Van de vloer tot aan het plafond!

Nú tot € 70,- retour op actiemodellen Bosch Unlimited, Athlet & Flexxo steelstofzuigers

Accessoires die in de Flexxo zelf zijn op te bergen.

Moeiteloos schoonmaken, om wat voor stofzuigklus het ook gaat.

Accessoires / opzetstukken erin

Geïntegreerde opzetstukken.

De Flexxo wordt geleverd met handige accessoires die zijn op te bergen in het apparaat zelf. De kierenzuigmond is extra lang en uitschuifbaar zodat je er zelfs mee achter meubels en bij het plafond komt. Bij de bekledingaccessoires zit een 2-in-1 meubelborstel met bekledingsmondstuk waar je voorzichtig mee over krasgevoelige oppervlaktes kunt gaan.

Naar het productoverzicht

Met de perfecte reikwijdte en wendbaarheid.

Flexxo is snoerloos, licht en komt overal in huis van pas. De geïntegreerde kruimelstofzuiger is handig voor elke klus. De flexibele kierenzuigmond zorgt dat je zelfs bij hogergelegen hoekjes komt. Ook perfect voor het reinigen van autobekleding, matrassen, kussens en gordijnen.

Naar het productoverzicht

Constante schoonmaakprestaties.

Het RobustAir System zorgt ervoor dat de Flexxo onophoudelijk topprestaties levert. Zelfs met een wat voller stofreservoir blijft de luchtstroom zo krachtig dat je effectief kunt blijven stofzuigen. Dit betekent ook dat het stofreservoir en de filter minder vaak geleegd en gereinigd hoeven te worden. Zodat jij er minder schoonmaakwerk aan hebt!

Voor alle soorten vloeren.

De gemotoriseerde AllFloor HighPower borstel levert grondige reinigingsprestaties op alle soorten vloeren.

Zelfs makkelijk te hanteren in de auto.

De geïntegreerde kruimelstofzuiger neem je zo mee naar de auto en haal je even vlug tussen de stoelen door. Waar je ook kruimels tegenkomt, op deze manier ben je er ook zo weer vanaf!

Uiterst wendbaar en rechtop neer te zetten.

Dankzij het slanke 2in1 design kan de Flexxo overal bij. Hij is rechtop neer te zetten en daardoor veel makkelijker te hanteren dan een gewone stofzuiger.

Naar het productoverzicht

Lithium-Ion technologie.

Voorzien van een Lithium-Ion batterij zodat je er bijna een uur onafgebroken mee kunt stofzuigen en het apparaat zonder dockingstation in ieder stopcontact kunt opladen.

Flexxo ProAnimal. Makkelijk minder huisdierharen.

Met de ProAnimal accessoirekit stofzuig je tot 30% sneller*.

Met de huisdieren-accessoirekit stofzuig je tot 30% sneller*.

De zachte borstels zijn speciaal ontworpen voor vloerkleden. Kattenhaar en dat van andere huisdieren wordt er snel en efficiënt mee verwijderd.

Dit is iets voor mij

Combineerbare en geïntegreerde huisdieren-accessoirekit.

De kierenzuigmond is buigbaar en je schuift hem zo uit om te kunnen stofzuigen op moeilijk te bereiken plekken. Met de ProAnimal borstelset maak je krasgevoelige oppervlakken schoon. Dankzij de combinatie van zachte en harde borstelharen zuigt de ProAnimal borstelrol stof en vuil veel sneller op.

Nú tot € 70,- retour op actiemodellen Bosch Unlimited, Athlet & Flexxo steelstofzuigers

Indien je in de periode van 1 april 2019 tot en met 16 juni 2019 een actiemodel Bosch Unlimited, Athlet, of Flexxo koopt, ontvang je (na registratie) tot € 70,- van Bosch retour!

Ga naar de actiepagina

*) stof en vuil dat van een tapijt wordt opgezogen, vergeleken met een Bosch stofzuiger met snoer en turboborstel (BGL3A315) en getest volgens EN 60312-1.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.