BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

OptiMUM accessoires

Een breed scala aan accessoires voor onbegrensd kookplezier.

Een breed scala aan accessoires voor onbegrensd kookplezier.

Zoete baksels, vers bereide pasta, sappige groenteschotels of frisse smoothies – met de professionele patisserieset en OptiMUM's brede scala aan accessoires maak je het allemaal in een mum van tijd.

TastyMoments – voor frisse smoothies en nog veel meer

Frisse smoothies, gehakte kruiden of overheerlijke gepureerde soepjes: met de 5-in-1 multi-molenset draai je er jouw hand niet meer voor om. En in de extra bakjes kan je alles perfect bewaren of zelfs meenemen voor onderweg.

Naar de TastyMoments-accessoireset

PastaPassion – voor gepassioneerde pastafans

In een authentiek Italiaans gerecht hoort uiteraard vers bereide pasta. En met de professionele opzetstukken voor lasagne en tagliatelle maak je die nu eenvoudig zelf.

Naar de PastaPassion-accessoireset

VeggieLove – voor liefhebbers van groente en fruit

Overheerlijke Provençaalse ratatouille, knapperige Aziatische groentes en nog veel meer: met het continurasp- en snijapparaat – met vijf verschillende schijven voor versnipperen, raspen en snijden – staan ze zo op tafel!

Naar de VeggieLove-accessoireset

VeggieLove PLUS – voor fanatieke juicers en groene fijnproevers

Vegetarische delicatessen, vitaminerijke sapjes of gehakte kruiden: met de multimixer met drie schijven (voor bijvoorbeeld snijden en raspen), een hakmes en een citruspers heb je alles in huis om steeds weer opnieuw iets smakelijks én vers te bereiden.

Naar de VeggieLove PLUS-accessoireset

HuntingAdventure – de accessoireset voor echte carnivoren

Maak nu jouw eigen gehaktmengsel en verse worst, maar ook overheerlijke vis- en groenteterrines. Met de vleesmolen, inclusief hulpstuk en worstvuller, doe je dit vanaf nu met het grootste gemak.

Naar de HuntingAdventure-accessoireset

Bekijk meer accessoires:

Kunststof kom

Met een volume van 5,5 liter is deze kom ideaal voor het bereiden van grote hoeveelheden. Bijvoorbeeld tot 3,5 kg cakebeslag of tot 1,5 kg gistdeeg.

Naar de kunststof mengkom

Roestvrijstalen kom

Roestvrijstalen kom

Deze robusste roestvrijstalen kom met 5,5 l inhoud is stevig voedselveilig en geurneutraal.

Naar de roestvrijstalen kom

Glazen blender

Glazen blender

Deze blender met 2,3 l inhoud is bestand tegen hitten én kou en dankzij een innovatief ontwerp ook nog eens verrassend stil. Naar de speciale OptiMUM-accessoires

Naar de glazen blender

Gebak opzetstuk

Dit gebak opzetstuk is ideaal voor het bereiden van koekjes of gebakjes in een bepaalde vorm en eenvoudig in gebruik, ook bij grote hoeveelheden. Je kan uit 4 vormen kiezen.

Naar het gebak opzetstuk

Heerlijke bakideeën om zelf te proberen

65 jaar ervaring is simpelweg het beste recept. Neem zelf de proef op de som en probeer onze drie favoriete recepten voor limoentaart, kaneelbroodjes en kerstbrood. Veel bakplezier!

Naar de recepten

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.