BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

SilentMixx van Bosch

De stilste blender van Bosch!

Verse smoothies, heerlijke soepen en verkoelend gemalen ijs. De Bosch SilentMixx maakt het allemaal, en dat vrijwel geruisloos.

Naar het productoverzicht

Bijzonder stil, bijzonder veelzijdig.

Verschillende automatische programma's voor uiteenlopende gerechten en drankjes, het Easy KlickKnife voor een eenvoudige reiniging en een innovatief design voor een geruisloze werking. De krachtige SilentMixx van Bosch biedt het allemaal.

Uiterst eenvoudige reiniging.

Het Easy KlickKnife snijdt niet alleen precies, maar kan ook zeer eenvoudig worden verwijderd en gereinigd.

Van gloeiend heet tot ijskoud

De SilentMixx is voorzien van een glazen ThermoSafe-kan, waarin je zonder problemen hete soepen tot aan koude drankjes bereidt. Hij is bovendien vaatwasserbestendig en dus uiterst eenvoudig te reinigen.

Automatische programma's

Smoothies, gemalen ijs en allerhande gehakte ingrediënten: dankzij de drie automatische programma's is één druk op de knop voldoende om de gewenste functie te kiezen.

Extra accessoires

Het smoothiefilter

Smoothiefilter video

De SilentMixx beschikt over drie automatische programma’s en enkele praktische en veelzijdige accessoires: een smoothiefilter voor fluweelzachte smoothies zonder pitjes en een speciale chopper voor het hakken van uien, kruiden en specerijen.

De chopper

Chopper video

Lekker smoothierecept

Smoothie met bessen en munt

Laat de gemengde bessen ontdooien en doe ze in de blender. Schil de kiwi en appel, snijd ze in vieren en voeg ze bij de bessen. Was de munt en doe ook deze in de blender. Blend de ingrediënten tot een egale, romige massa. Giet de smoothie in een glas en genieten maar!

Ingrediënten:

 • 100 g gemengde bessen (diepvries)
 • 1 appel
 • 1 rijpe kiwi
 • ½ bosje verse munt
 • Een beetje sap of, nog gezonder: water

Lekker smoothierecept

Smoothie met vers fruit en gember

Was de veldsla goed. Snijd de peer, banaan en maracuja in vieren en voeg ze toe. Schil de verse gember en doe ook deze in de blender. Blend de ingrediënten tot een egale, romige massa. Deze smoothie smaakt niet alleen goed, hij is ook nog eens zeer gezond!

Ingrediënten:

 • 2 handjes veldsla
 • 1 rijpe peer
 • 1 rijpe banaan
 • 1 maracuja
 • 1 stukje gember van circa 2 cm
 • Een beetje sap of, nog gezonder: water

Nú tot € 50,- retour op Bosch blenders bij Media Markt en Blokker

Indien je in de periode van 1 juli 2019 tot en met 31 juli 2019 een actiemodel Bosch blender koopt bij Media Markt of Blokker, ontvang je na registratie tot € 50,- van Bosch retour!

Ga naar de actiepagina

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.