BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

VitaMaxx Vacuümblender

Maximaliseer je gezonde levensstijl.

Bereid de lekkerste smoothies, soepen en shakes met gladde texturen en natuurlijke kleuren. Voor porties die tot 2x langer vers blijven en tot 5x meer vitamine C behouden na 24 uur bewaren.* Ook handig voor het gevacumeerd bewaren van andere verse etenswaren.

Naar het productoverzicht

Je ziet en proeft het verschil.

De VitaMaxx vacuümblender is het perfecte keukenapparaat om de gezonde levensstijl van het hele gezin te bevorderen.

Mix smoothies met 100% smaak en tot 5x meer vitamine C, die 2x langer vers blijven. Vacuümblendertechnologie zorgt voor minder zuurstof in de kan tijdens het blenden, waardoor jij de lekkerste smoothies kunt maken, met gladde texturen en natuurlijke kleuren.

Mixen met behoud van vitamines.

Vacuümgeblende smoothies, soepen, maar bijvoorbeeld ook babyhapjes behouden tot 5x meer vitamine C na 24 uur bewaren.

De VitaMaxx is voorzien van een krachtige vacuümpomp die een druk levert van 75 kpa. Vitamine C en andere vitamines die gevoelig zijn voor zuurstof, blijven na gebruik van de pomp langer aanwezig in de gevacumeerde porties. Een smoothie behoudt op deze manier bijvoorbeeld 5x meer vitamine C na 24 uur bewaren.*

kiwi

Vacumeren met één druk op de knop.

Tot wel 2x langer vers door de vacuümtechnologie.

Pas je de techniek toe op de meegeleverde bewaardozen, dan ben je verzekerd van de beste omstandigheden om groenten en fruit in de koelkast te bewaren. In de bewaardoos, waar je heel handig de datum op aan kunt geven, blijven ze zelfs wel tot 2x langer vers.** Vacuümgeblende smoothies en shakes bewaar je in de ToGo fles en zullen later nog net zo lekker zijn.

Vitamaxx

Perfecte smoothies.

Minder schuim en scheiding en daardoor lekkerder en frisser van kleur.

Met de vacuümblender maak je gezonde smoothies met intensieve smaken. Alles wat je erin mixt krijgt een romige, gladde textuur en ziet er extra smakelijk uit. Omdat er onder druk wordt geblend, vindt er minder scheiding van het sap en de pulp plaats dan wanneer er met een gewone blender wordt gewerkt.

Ontdek alle details van de Bosch VitaMaxx.

Het enige 2-in-1 apparaat van Bosch dat zuurstof minimaliseert in alles wat je blendt of koel bewaart.

Met de VitaMaxx heb je een heel gevarieerd vacumeerapparaat tot je beschikking. Je pompt niet alleen heel makkelijk lucht uit de blenderkan maar ook uit de meegeleverde bewaardozen en ToGo fles. Zo kun je voedsel en alles wat je blendt onder vacuüm bewaren.

Vacuümblendertechnologie verwijdert zuurstof uit de blenderkan, waardoor smoothies lekkerder worden, langer vers blijven en 5x meer vitamine C behouden blijft tijdens het bewaren. De shakes zien er ook mooier uit en zijn schuimloos gemixt.

Perfecte resultaten met één druk op de knop.

Gebruik je de Autofunctie, dan zijn blenden en vacumeren perfect op elkaar afgestemd. Je kunt de VitaMaxx ook instellen op verschillende handmatige snelheden, en er zelfs ijs mee crushen. Met de Cleanfunctie maak je de blenderkan na afloop snel en makkelijk schoon.

Het ontwerp voldoet aan de hoogste eisen.

De aluminium beugel omsluit een blenderkan die is gemaakt van duurzaam, BPA-vrij Tritan. Tot in detail is te zien dat we de hoogste eisen stellen aan materiaalkeuze en strak uitgevoerd design.

Vaatwasserbestendige onderdelen en accesoires voor gebruiksgemak.

De blenderkan kan veilig in de vaatwasser, net als de meegeleverde accessoires. Het schoonmaken is op deze manier zo gebeurd.

Kracht en snelheid voor perfect gemixte resultaten.

Met het zesbladige roestvrijsstalen mes en de moter met 1.000 watt worden de producten met kracht en snelheid gesneden. Kies precies de snelheid die jij nodig hebt om snel gezonde smoothies te maken.

VitaMaxx vragen en antwoorden.

Hoe gebruik ik de vacuümblender?

In deze video leggen we je uit hoe je met de VitaMaxx vacuümblender aan de slag kunt gaan.

Hoe werkt vacumeren in de ToGo fles?

Ontdek in deze video hoe je van alles wat je blendt ook de volgende dag nog optimaal kunt genieten.

Hoe werkt vacumeren in de bewaardoos?

Gevacumeerd en gekoeld in een bewaardoos zijn groenten en fruit tot 2x langer vers te houden dan in gewone bewaardozen.** Bekijk hier hoe je ze precies in gebruik neemt.

Kan ik met de VitaMaxx ook ijs crushen en harde groenten mixen?

Met krachtige pulsen zijn ook groenten met vezelige delen, ongeschilde pompoen en zelfs noten perfect te mixen. Voor gecrusht ijs heeft de VitaMaxx een speciale functie.

Is er BPA aanwezig in de vacuümblender?

Geen enkel onderdeel dat in aanraking komt met voedsel bevat bisphenol A (BPA).

Hoe lang duren de programma's van de VitaMaxx?

Vacumeer je een bewaardoos, dan duurt het vacumeren 20 seconden tot 1 minuut, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Maak je een vacuümsmoothie met het autoprogramma, dan komen daar nog 50 seconden bij voor het blenden. IJsblokjes vermalen duurt circa 10 seconden en schoonmaken ongeveer 1 minuut.

Hoe makkelijk is de VitaMaxx schoon te maken?

Erg makkelijk, de belangrijkste onderdelen zoals de blenderkan en de accessoires kunnen in de vaatwasser. We raden aan om de overige onderdelen, waaronder de vacuumslang, te reinigen met een vochtige doek. De Cleanfunctie vereist dat je de blenderkan vult met 250 ml water en een paar druppels afwasmiddel.

In deze video zie je hoe je de VitaMaxx het best kunt reinigen.

*) Vergeleken met normaal mixen en ongevacumeerd bewaren. Onderzocht door een onafhankelijk laboratorium 08/2018.

**) Vergeleken met normaal mixen en ongevacumeerd bewaren. Onderzocht door een onafhankelijk laboratorium 09/2018.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Hoe kunnen we onze website verbeteren?

Bedankt voor je interesse in Bosch Huishoudelijke apparaten.

Ons doel is het continu verbeteren van onze website en de door ons verstrekte informatie. Om die reden willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan een enquête (ongeveer 2-3 minuten). Deename is vrijwillig en anoniem.

Je antwoorden worden alleen gebruikt voor de evaluatie van de enquête. Als je een klantendossier bij ons hebt, zullen we je antwoorden niet koppelen aan de reeds bestaande klantgegevens. Wij respecteren je privacy.

Bedankt voor je hulp

Start enquête