BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

De Zoo'o ProAnimal stofzuiger met stofzak

Geef dierenhaar geen kans!

Onze ingenieurs geven om dieren – maar ook om hun eigenaren. De In'genius Zoo’o maakt het leven van huisdiereigenaren makkelijker met het AirTurbo systeem en de universele Animal 360™ mondstukset. Zo ben je minder tijd kwijt aan stofzuigen en heb je meer tijd voor jouw huisdier.

Zoo'o ProAnimal met stofzak

Perfect voor huisdiereigenaren

Op tapijten, gestoffeerd meubilair of een bekleedde trap, bijna iedereen heeft wel een plek in huis waar het lastig is om dierenharen verwijderd te krijgen. De Zoo’o ProAnimal biedt hiervoor de oplossing met de Animal 360™ mondstukset. De verschillende opzetbare mondstukken maken stofzuigen een stuk makkelijker en efficiënter. De 360™ borstelset bestaat uit de Zoo'o ProAnimal borstel, een parketborstel en een meubelborstel.

De Zoo’o ProAnimal. Nu tot 30% sneller*

Het AirTurbo systeem van de Bosch Zoo’o ProAnimal garandeert grondigere schoonmaakresultaten: nu zelfs tot 30% sneller.*

Vezelopname volgens IEC 60312-1: 2011-11 in vergelijking met de Bosch BGL3C235 sledestofzuiger met turbo borstel.

Ervaar de vrijheid van 15 meter bereik

Met de langste actieradius in zijn klasse biedt de Zoo'o ProAnimal stofzuiger met stofzak je complete vrijheid. Dankzij het extra lange snoer kan je eenvoudig meerdere vertrekken stofzuigen zonder onderbreking.

Bionisch Filter: Verwijdert geurtjes zoals de natuur dat doet!

Het bionische wasbare filter neemt geurtjes weg en zorgt voor een frisse uitblaaslucht.