BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Oriënteer je op jouw droomkeuken

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

Onze inbouwapparaten zijn zo gemaakt en op elkaar afgestemd dat perfectie binnen ieders handbereik komt te liggen. Wat je ook gaat klaarmaken.

Ovens

In elke prijsklasse hebben we ovens die kunnen bakken en braden. Een combinatie van klassieke ovenstanden en innovatieve functies zorgt ervoor dat jij altijd op een perfect resultaat kunt rekenen.

Ontdek het zelf

Kookplaten

Hier combineren we de nieuwste technologie met tijdloos design, eenvoudige en snelle temperatuurregeling en minder werk in de keuken. Voor iedereen die efficiënt en energiezuinig wil koken.

Ontdek het zelf

Afzuigkappen

Ga je voor een eyecatcher of mooi weggewerkte afzuigkap? Van wandschouwkappen en plafondunits tot handig geïntegreerd systeem met werkbladafzuiging: bij ons vind je wat je zoekt.

Ontdek het zelf

Vaatwassers

De krachtige vaatwassers van Bosch zijn stil, energiezuinig en dankzij de PerfectDry technologie zorgen ze voor de beste droogresultaten, zelfs voor je plastic vaat.

Ontdek het zelf

Ovenfuncties voor al je zelfgemaakte lekkers.

Wil je bakken of ook stoom kunnen toevoegen in de ovenruimte? Vind je het leuk om af en toe iets te bakken of ben je van plan je oven dagelijks te gebruiken? Onze ovens zijn voorzien van uiteenlopende ovenstanden die we hier vlot en simpel aan je uitleggen. Ook handig zijn de automatische reinigingsfuncties. Omdat we begrijpen dat je niet al te lang bezig wilt zijn met het schoonmaken van je oven!

Onze ovenseries uitgelegd

Het beste uit verschillende kookwerelden.

Met een inductiekookplaat heb je ontzettend veel mogelijkheden, verbruik je weinig energie en kun je vertrouwen op een perfect resultaat. We hebben ook mooie oplossingen voor fans van gaskookplaten, en zelfs voor wie een elektrische, inductie- en gaskookplaat met of zonder wokbrander wil combineren!

Naar het overzicht met kookplaten

Smaakvol zwart met Carbon Black.

Zwart domineert het beeld in de nieuwe trend voor keukens. Is zo'n donkere stijl wat voor jou? Bekijk de video en kom alles te weten over onze verrassende accent line apparaten, uitgevoerd in zwart glas, gecombineerd met zwart geborsteld rvs.

Naar de Carbon Black apparatuur

Gebruik onze handige online tool.

De Keukeninspirator is een inspiratietool waarmee je jouw keukenprojecten snel concreet maakt. Scroll en klik door verschillende keukenafbeeldingen en -stijlen en bekijk video´s waarin we de innovatieve functies van al onze inbouwapparatuur uitleggen.

Wist je dat Bosch samenwerkt met vtwonen en je op ons inspiratieplatform onder andere reportages vindt die je binnen laten kijken in heel veel mooie Bosch keukens?

Doe de test: Welke keukenapparatuur past bij jou?

Naar de Bosch Keukeninspirator

Schone lucht zonder kookgeuren.

We bieden ruime keus uit verschillend vormgegeven afzuigkapen met diverse afmetingen. Om jou zelf meer op het koken te laten focussen, ontwikkelden we de PerfectAir sensor. Deze herkent uiteenlopende kookgeuren en stemt daar automatisch het beste afzuigvermogen op af.

Bekijk onze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigmodule die twee apparaten in één combineert.

Onze afzuigoplossingen uitgelegd

Bezoek de Bosch showroom.

Een nieuwe keuken is een belangrijke aankoop, waar je je grondig op wilt voorbereiden. In de showroom van Bosch helpen we je daarbij. Tijdens een adviesgesprek laten we je kennismaken met onze inbouwapparaten in verschillende productseries en prijsklassen en denken we mee welke het beste bij jou passen.

Bereid je eigen driegangendiner op Bosch apparatuur tijdens een inspirerende en leerzame workshop

Meer over onze showroom

Verlengde garantie bij vier of meer inbouwapparaten.

Standaard zit er twee jaar fabrieksgarantie op een apparaat, maar wie vier of meer inbouwapparaten tegelijkertijd aaschaft, geniet maar liefst van vijf jaar garantie. Als die tijd kun je een beroep doen op het servicenetwerk van Bosch, met onder andere een technisch team bestaande uit 140 gespecialiseerde medewerkers.

Meer informatie over garantie