Cookiegebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Voor de fans van frisse lucht: service en ondersteuning voor jouw afzuigkap

Problemen met jouw afzuigkap? Haal meer uit jouw apparaat met onze handige tips.

Dankzij het geraffineerde ontwerp en de geweldige functionaliteit haal je met de volgende tips werkelijk alles uit jouw Bosch-afzuigkap, zonder dat je hiervoor een specialist hoeft in te schakelen. En mocht je er zelf niet uit komen, staat onze Bosch Service graag voor jou klaar met deskundig advies en stuurt zo nodig een Bosch-monteur bij je langs.

Service Assistent

De Bosch Service Assistent geeft je toegang tot vele service-opties en relevante informatie over jouw huishoudelijke apparaat.

Gebruiksaanwijzing

Download snel en gemakkelijk via het E-NR (model typenummer) online de gebruiksaanwijzing van jouw huishoudelijke apparaat.

Boek een monteur

Heb je een probleem met jouw huishoudelijke apparaat? Met Bosch Home Service is technische ondersteuning nooit ver weg.

Contact & Info

Onze deskundige contact center medewerkers zitten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden via onze service hotline.

Garantie

Als je voor Bosch kiest, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijg je 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent 2 jaar zorgeloos genieten.

MyBosch

MyBosch helpt je nog meer uit jouw huishoudelijke apparaat te halen. Maak nu jouw persoonlijke account aan en krijg handige tips over het gebruik en de reiniging van jouw apparaat.

Online shop

Van originele onderdelen tot de beste accessoires en een breed assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten – alles vind je in de online shop van Bosch.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.