BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Stofzuiger reinigen

Reinigen van jouw stofzuiger – deel voor deel, klaar voor onderhoud.

Wil je jouw stofzuiger reinigen? Of het nu het stofzuigerfilter is, de stofzuigerslang, de stofzuigerbuis of een ander deel; lees onze tips over het reinigen van jouw stofzuiger:

Het reinigen van de stofzuigerborstel of stofzuigerbuis is zeer eenvoudig. Koppel deze los, controleer of er niets vast in zit, verwijder de pluizen van de borstel, was dit eventueel onder stromend warm water zonder reinigingsmiddel en laat het drogen bij kamertemperatuur.

Je kan iets vergelijkbaars doen om het stofzuigerfilter te reinigen. Als het mogelijk is om het filter te wassen (zie hiervoor de gebruiksaanwijzing), kan je het reinigen met water zonder reinigingsmiddel. Laat het filter 24 uur drogen voordat je het weer terugplaatst.

Als je denkt dat er iets vast zit in de stofzuigerslang, kan je er voorzichtig een bezemsteel of ander lang voorwerp doorheen halen om het vastzittende voorwerp te verwijderen. Knijp nooit in de stofzuigerslang om te voelen waar de verstopping zit; je zou je kunnen verwonden als er iets scherps in zit.

Je moet het reinigen van de motor van de stofzuiger overlaten aan onze specialisten van de centrale werkplaats van Bosch in Tiel. Binnen de garantieperiode van 24 maanden is dit gratis.

Ons adres is:

Postadres Bosch Repaircenter
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Bezoekadres Bosch Repaircenter
Lingewei 89
4004 LH Tiel

Doorgaans heb je jouw gerepareerde stofzuiger binnen een paar dagen weer thuis. Als je langs komt in Tiel, dan helpen wij je direct! Onze centrale werkplaats is geopend op werkdagen van 8:00 tot 16:30.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het Bosch infoteam. Wij zijn van 9:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: 088-424 4010

Krijg hulp

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Bel: 088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.