BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Hoe repareer je een stofzuigerslang?

Repareren van een stofzuigerslang – wie kan helpen?

Als jouw stofzuigerslang kapot is, kunnen onze specialisten van de centrale werkplaats in Tiel je helpen. Bovendien is het gratis als het binnen de wettelijke garantieperiode valt. Buiten deze periode maken wij altijd eerst een prijsopgave alvorens wij overgaan tot reparatie. Stuur jouw kapotte stofzuigerslang naar:

Postadres Bosch Repaircenter
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Bezoekadres Bosch Repaircenter
Lingewei 89
4004 LH Tiel

Doorgaans heb je jouw stofzuigerslang dan weer in een paar dagen gerepareerd thuis. Als je langs komt in Tiel, dan helpen wij je direct! Onze centrale werkplaats is geopend op werkdagen van 8:00 tot 16:30.

Een nieuwe stofzuigerslang kan je ook bestellen in onze online shop, of bel onze afdeling onderdelenverkoop wij helpen je graag. Je kan ons op werkdagen van 8:00 tot 18:00 bereiken op ons servicenummer, 088-424 4010 . Wij horen graag van je

Krijg hulp

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Bel: 088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.