BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

De wasmachine stinkt

Kunnen huishoudelijke reinigingsmiddelen helpen als mijn wasmachine vreemd ruikt?

Als de wasmachine vreemd ruikt, raden wij je aan geen huishoudelijke reinigingsmiddelen te gebruiken. Het ophopen van geuren in de was en wasmachine kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door veelvuldig te wassen op lage temperaturen of een onjuiste hoeveelheid wasmiddel. Je moet daarom regelmatig wassen op 60 °C of hoger en de juiste dosering wasmiddel gebruiken. Volg de aanbevelingen van de fabrikant op over de dosering en de hoeveelheid was.

Bovendien raden wij je het gebruik van de door Bosch geteste wasmachinereiniger aan. Als je zeker wilt zijn, controleer je of de afvoerslang leeg is en of er geen water terug de machine in kan lopen. Dit kan ook de reden zijn dat de wasmachine ruikt. Huishoudelijke reinigingsmiddelen helpen dan niet.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Bel: 088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.