BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Tips voor het reinigen van de wasmachine

Hoe kan ik mijn wasmachine reinigen met huishoudelijke producten?

Wil je tips hoe je jouw wasmachine zo voorzichtig mogelijk kunt reinigen, misschien met producten die je al in huis hebt? In principe kan deze aanpak goed werken. Toch raden wij aan de door Bosch aanbevolen wasmachinereiniger te gebruiken. Wij hebben deze getest op Bosch wasmachines en zijn ervan overtuigd dat deze optimale reinigingsresultaten levert.

Wij raden je aan jouw wasmachine niet te reinigen met producten die je al in huis hebt. Reinigingsproducten die zuur of azijn bevatten kunnen de rubberen onderdelen van jouw apparaat aantasten. Ga in eerste instantie na of je de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Zie hiervoor de instructies van de fabrikant van het wasmiddel.

Naar de wasmachinereiniger

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.