BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Trade orders

Welkom in de Bosch eShop

Hier vind je snel en eenvoudig onderdelen, accessoires en reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Onderdelen en accessoires bestellen

Om als Bosch dealer onderdelen en accessoires te kunnen bestellen met je standaard condities, dien je een Quick Finder account aan te vragen.

1. Stuur een email naar Bosch Onderdelenverkoop:

Stuur e-mail

2. Stuur ons de onderstaande informatie, zodat wij je de aanvraagformulieren kunnen sturen voor ons Quick Finder bestelsysteem*:

  • Klantnummer
  • Contactpersoon
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Email

Zodra jouw account is geactiveerd, kan je via het Quick Finder systeem jouw orders plaatsen.

*Een BSH trade account is een ander nummer dan het nummer dat je via onze Verkoopafdeling hebt ontvangen en stelt je niet in staat om huishoudelijke apparaten te kopen. Al onze trade accounts dienen goedgekeurd te zijn en vallen onder onze algemene voorwaarden. Trade accounts zijn alleen toegestaan voor bedrijven binnen de huishoudelijke apparaten-, bouw- of keukenbranche en zullen derhalve niet aan bedrijven werkzaam in andere branches worden toegekend.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.