Testwinnaars van Bosch

Compromisloze kwaliteit zorgt voor de beste testresultaten. En tevreden klanten.

Met Bosch haalt u een winnaar in huis. Dat is geen conclusie van onszelf, maar van diverse nationale en internationale testinstituten. De huishoudelijke apparaten van Bosch krijgen met grote regelmaat het predikaat Best Getest of Beste Koop. Maar ook op kieskeurig.nl komende producten van Bosch regelmatig als beste uit de test.

Winnaars komen niet zo maar ergens vandaan. Ze komen van Bosch.

Bij het kopen van een nieuw huishoudelijk wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Maar goed dat er onafhankelijke testinstituten zijn. Naast tevreden klanten zijn de testinstituten een goede test om te toetsen of wij nog steeds de beloofde kwaliteit leveren.

Design is meer dan er goed uit zien.

We maken niet alleen producten van goede kwaliteit. We perfectioneren elk detail. Voor huishoudelijke apparaten die fascineren vanaf de eerste seconde.

Koken en bakken

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Koken en Bakken'. Bekijk hier alle best geteste ovens, kookplaten en afzuigkappen van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Koelen en vriezen

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Koelen en vriezen'. Bekijk hier alle best geteste koelkasten en vriezers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Wassen en drogen

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Wassen en drogen'. Bekijk hier alle best geteste wasmachines en drogers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Vaatwassers

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Vaatwassers'. Bekijk hier alle best geteste stofzuigers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Koffie

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Koffie'. Bekijk hier alle best geteste espressomachines van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Voedselbereiding

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Voedselbereiding'. Bekijk hier alle best geteste keukenmachines van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Kleinhuishoudelijk

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Kleinhuishoudelijk'. Bekijk hier alle best geteste stofzuigers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

MyBosch

Meld u gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij u in de buurt.