BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Welkom bij MyBosch

Hier vind je alle voordelen van een MyBosch account op een rij.

Registreer nu

Maak kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag.

Wie een Bosch apparaat aanschaft en dat registreert via zijn MyBosch account maakt kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen! Houd de gegevens bij de hand en doorloop snel de stappen van registratie.

Naar MyBosch

Alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

MyBosch is jouw persoonlijke klantprofiel dat je alle informatie over Bosch huishoudapparaten die jij bezit op één handige plek laat vinden: van de status van bestellingen in onze e-shop, tot gebruiksaanwijzingen en onderhoudstips.

Aanmelden

Gratis aanvullende garantiemogelijkheden.

Een MyBosch account biedt je de mogelijkheid om gratis aanvullende garantie aan te vragen voor jouw Bosch producten. Denk hierbij aan verlengde fabrieks-, motor- en anti-roestgarantie.

Lees meer

Hoe kunnen we onze website verbeteren?

Bedankt voor je interesse in Bosch Huishoudelijke apparaten.

Ons doel is het continu verbeteren van onze website en de door ons verstrekte informatie. Om die reden willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan een enquête (ongeveer 2-3 minuten). Deename is vrijwillig en anoniem.

Je antwoorden worden alleen gebruikt voor de evaluatie van de enquête. Als je een klantendossier bij ons hebt, zullen we je antwoorden niet koppelen aan de reeds bestaande klantgegevens. Wij respecteren je privacy.

Bedankt voor je hulp

Start enquête