BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Home Connect

Over Home Connect

Klaar voor de toekomst.

Bij Bosch kun je vandaag al kiezen uit veel, heel veel apparaten die connected zijn. De deur naar jouw connected toekomst is er dus misschien wel een van een koelkast of oven!

Scroll voor inspiratie!

De nieuwe norm voor gemak en comfort bij jou thuis.

Wij doen er alles voor om jouw huishouden op rolletjes te laten lopen en geloven dat slim verbonden apparaten daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Sinds begin 2017 hebben we daarom in elke productcategorie huishoudapparatuur die is uitgerust met Home Connect. In principe heb je geen randapparatuur nodig om van de Home Connect functionaliteiten te profiteren. Het enige dat je moet doen is de Home Connect app op je device installeren en verbinding laten maken met je apparaat en het wifinetwerk.

Home Connect

Toegang tot je apparaat én onze slimme diensten.

Zodra je verbonden apparaten worden weergegeven in de Home Connect app, kun je ze vanaf elke locatie bedienen, monitoren en instellen met een smartphone, tablet of computer. Hoe jij zelf wil, wanneer je maar wil.
Als je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven, kunnen onze experts ook van een afstand in je apparaat en problemen analyseren en verhelpen. Een extra service van Bosch voor jou, mocht er onverhoopt wat met je Home Connect apparaat aan de hand zijn.

Hieronder ontdek je al onze verbonden apparaten

Bosch Home Connect beveiliging

Zo veilig mogelijk in gebruik.

Over gegevensbescherming- en beveiliging is goed nagedacht. Dankzij het uitgebreide beveiligingsconcept dat we hebben ontwikkeld en geïmplementeerd, is het gebruik van Home Connect zo veilig mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van encryptietechnologie waarbij registratiedata niet gecombineerd worden met data die voortvloeien uit het daadwerkelijke gebruik van de apparaten. Om van zoveel mogelijk functionaliteiten gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk het apparaat met de server te verbinden. Desgewenst kun je het apparaat ook offline laten. In dat geval zal het geen data verzenden.

Bosch Home Connect ovens

Ovens

Praten tegen je oven is dankzij stembediening straks de gewoonste zaak van de wereld. En als de gps van je smartphone merkt dat je binnen een halfuur thuis bent, dan kan de Home Connect bakoven met magnetron alvast een ovenschotel ontdooien en garen zodat je bij thuiskomt direct aan tafel kunt.

Bosch Home Connect wasmachines

Wasmachines en drogers

Het schiet ons allemaal wel eens door het hoofd: Heb ik de wasmachine of droger nu wel aangezet? Met Home Connect controleer je de status gewoon op je smartphone, en zet je het programma vervolgens alsnog aan als dit nodig is.

Bosch Home Connect koffieautomaten

Koffieautomaten

Opvallend aan een verbonden koffiemachine is dat je hem kunt aanleren welke koffiespecialiteit bij welk moment past. Sla de koffievoorkeuren van je visite op in de app en zet het apparaat aan het werk met een simpele swipe van je vinger.

Bosch Home Connect koel-vriescombinaties

Koel-vriescombinaties

De Home Connect app vertelt op welke plek in de koelkast je etenswaren het beste neer kunt leggen om ze lang vers te houden en laat je de temperatuur een paar graden lager zetten als je onderweg naar huis bent met een grote lading verse boodschappen.

Bosch Home Connect kookplaten

Kookplaten en afzuigkappen

Deze verbonden apparatuur in jouw keuken kun je met hulp van Home Connect precies naar jouw wensen afstellen. Laat de afzuigkap bijvoorbeeld standaard na een paar minuten uitschakelen als er geen activiteit meer plaatsvindt op de kookplaat.

Bosch Home Connect vaatwassers

Vaatwassers

De Home Connect app biedt een handige tablettenteller en stuurt je desgewenst een pushbericht als je bijna door je voorraad vaatwastabletten heen bent. De Easy Start functie doet aanbevelingen voor het beste programma dat precies past bij de belading.

Bosch Home Connect demoversie

Probeer nu de demoversie van de app.

De Bosch Home Connect apparaten beschikken over wifi en een eigen app. Ook zijn ze gelinkt met andere bekende Internet of Things plaformen zoals IFTTT en Amazon Alexa, waarover je meer leest achter de Partners-tab. De Home Connect app komt regelmatig met nieuwe, inspirerende recepten, die passen bij het seizoen. Met de demoversie van de app kun je al een idee krijgen van de mogelijkheden, zelfs als je nu nog geen Home Connect apparatuur in huis hebt.

Bosch Home Connect details

Stuur de details direct naar de oven.

Maak kennis met de Home Connect huishoudapparatuur: koken, bakken en wassen wordt er nog plezieriger door. Raak geïnspireerd door het brede scala aan internationale recepten in de Home Connect app en stuur alle details direct naar de oven. Dankzij onze betrouwbare partners, kun je naast de functies voor Home Connect apparaten nog veel meer handige toepassingen ontdekken.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.