BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Neem contact met ons op.

Bel: 088-424 40 10

Voor het melden van een storing zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en voor productvragen zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Service voor groot huishoudelijk
Beeld groot huishoudelijk

Maak online een afspraak

Technische problemen met een groot huishoudelijk apparaat? Maak eenvoudig online een afspraak met één van onze deskundige monteurs of bel het telefoonnummer 088-424 4010.

Dankzij onze online boekingsservice kan je:

  • Snel en gemakkelijk een afspraak maken.
  • Exact aangeven wat de storing/het probleem is.
  • Een datum en tijdstip kiezen die voor jou het beste uitkomen.

Maak online een reparatieafspraak

Service voor klein huishoudelijk
Beeld kleinhuishoudelijke apparaten

Neem bij problemen met jouw klein huishoudhoudelijke apparaat van Bosch, zoals stofzuigers, strijkijzers en mixers, contact op met onze deskundige servicemedewerkers. Ze geven je graag advies over hoe je het probleem zelf kunt verhelpen en/of helpen je om een afspraak te maken met ons Repair Center in Tiel.

Bosch service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch voor je klaar indien je een storing hebt. Bel: 088-424 40 10. Kies voor optie 1 in verband met het melden van een storing. Tevens kan je ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Naar het contactformulier

Vragen over onze producten
Beeld productinformatie

Heb je een algemene vraag omtrent één van de producten van Bosch of ben je op zoek naar een onderdeel? Wij helpen je graag verder en adviseren je over de mogelijkheden.

Voor productinformatie neem je telefonisch contact op via: 088-424 40 10. Kies voor optie 3 voor productinformatie. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor het bestellen van onderdelen neem je telefonisch contact op via: 088-424 40 10. Kies voor optie 2 voor onderdelen. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Tevens kan je ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Naar het contactformulier

Klachten

Wanneer je naar aanleiding van een servicebezoek een opmerking hebt over onze service, kan je ons via dit formulier bereiken.

Naar het formulier

Acties

Vragen omtrent een actie? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00u.

Naar het formulier

MyBosch

Maak nu jouw MyBosch account aan en profiteer van een breed scala aan services, innovaties en interessante promoties.

Registreer nu

Onderdelen en accessoires

Neem bij vragen over Bosch accessoires en reserve onderdelen contact op met ons Bosch service team. Gebruik hiervoor onderstaande button.

Naar het formulier

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.