BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Hulp en ondersteuning nodig? Dan zit je hier goed.

Service die kwaliteit toevoegt aan jouw leven

Betrouwbaar, deskundig en snel. Dat is de service van Bosch.Voor en na de aankoop- gedurende de gehele levensduur van jouw apparaat. Ontdek nu de vele voordelen van onze service afdeling.

Zorg goed voor je wasmachine

Het is net zo belangrijk dat je voor je wasmachine zorgt als voor je kleding. Met deze wastips helpen we je om het beste uit je wasmachine te halen en je kleding in topconditie te houden!

De reinigings- en onderhoudstips van Bosch weerleggen de mythes en geven je perfecte wasresultaten.

Ontdek de mythes

Reinigingsproducten met 10% korting bij jou thuisbezorgd.

Wie zijn huishoudapparaten regelmatig reinigt, geniet onafgebroken van een schoon huis en hoeft ze veel minder snel te vervangen. Van ovenreiniger tot ontkalker voor je wasmachine: Care Club biedt abonnementen die jou tijd en geld besparen.

Dit is iets voor mij

Selecteer jouw product

Heb je ondersteuning nodig of heb je een vraag over het onderhoud van één van jouw huishoudelijke apparaten van Bosch? Op onze product servicepagina's voorzien wij jou van advies bij het vinden van oplossingen voor jouw problemen en bij het onderhoud. Zo kan je er onder andere: een reparatieaanvraag boeken, eenvoudig online gebruiksaanwijzingen downloaden en vind je de veelgestelde vragen over jouw apparaat.

Reparaties door experts van Bosch

Onze Bosch monteurs helpen niet alleen bij reparaties - ze hebben ook veel expertise in huis. Bekijk hier alle manieren hoe Bosch je kan helpen bij technische problemen.

De reparatieservice
Bij Bosch staan we voor kwaliteit, maar soms is er toch een defect. Daarom staat consumentenservice bij ons hoog in het vaandel. Je maakt snel en gemakkelijk online een afspraak, of je kan ons contact center 24 uur per dag telefonisch bereiken.

Meer informatie

Garantie

Als je voor Bosch kiest, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijg je 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent 2 jaar zorgeloos genieten.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in - snel en eenvoudig - voor onze gratis nieuwsbrief. Je ontvangt dan handige tips voor jouw apparaten, nieuws over aanbiedingen en exclusieve acties.

Schrijf je nu in

Gebruiksaanwijzing

Op zoek naar de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat? Met jouw E-nummer vind je hier eenvoudig de juiste handleiding voor jouw huishoudelijke apparaat.

Meer informatie

Neem contact op

De klantenservice van Bosch staat voor je klaar. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer informatie

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.