Snelle service in heel Nederland
Probleem in één keer opgelost
Gemakkelijk zelf een monteur boeken
Huishoudapparaten
Inloggen / registreren

Vind jouw gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzingen

Met jouw E-nummer vind je hier eenvoudig de juiste handleiding voor jouw huishoudelijke apparaat.

Zoek jouw apparaat via het E-nummer

Voer hier het typenummer (E-nr) van jouw huishoudapparaat in om toegang te krijgen tot productspecifieke informatie en ondersteuning. Het typenummer (E-nr) vind je doorgaans rond de deur van jouw apparaat of op het typeplaatje.

Vul het modelnummer (E-nr.) van jouw toestel in.

Vul hier het E-nummer in, gebruik indien nodig de typeplaat-zoeker of bel 088 - 424 4010
Controleer aub jouw gegevens, deze input is ongeldig
[global.common.msg.errorminlength]
Onbekend E-nummer. Corrigeer invoer of bel 088 - 424 4010
In dit veld kunnen alleen nummers worden ingevoerd
Apparaat gegevens kunnen helaas niet worden gevonden. Alleen afbeeldingen (PNG en JPG) zijn mogelijk.
Oeps, er is een technisch probleem opgetreden. Probeer het opnieuw of typ handmatig het E-Nr (typenummer met toevoeging)

Gemakkelijk een apparaat met Home Connect koppelen

Voer het typenummer (E-nr) van het apparaat in om een QR-code te genereren waarmee het apparaat snel en gemakkelijk gekoppeld kan worden aan de Home Connect applicatie.

Preview
Vul hier het E-nummer in, gebruik indien nodig de typeplaat-zoeker of bel 088 - 424 4010
Controleer aub jouw gegevens, deze input is ongeldig
[global.common.msg.errorminlength]
Onbekend E-nummer. Corrigeer invoer of bel 088 - 424 4010
In dit veld kunnen alleen nummers worden ingevoerd
Apparaat gegevens kunnen helaas niet worden gevonden. Alleen afbeeldingen (PNG en JPG) zijn mogelijk.
Oeps, er is een technisch probleem opgetreden. Probeer het opnieuw of typ handmatig het E-Nr (typenummer met toevoeging)
Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online en bekijk welke opties het beste passen in jouw planning.

Shop

Bekijk hier het complete assortiment apparaten, onderdelen, accessoires en reinigingsmiddelen van de Officiële Bosch Shop.