BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Testwinnaars van Bosch

Compromisloze kwaliteit zorgt voor de beste testresultaten. En tevreden klanten.

Met Bosch haal je een winnaar in huis. Dat is geen conclusie van onszelf, maar van diverse nationale en internationale testinstituten. De huishoudelijke apparaten van Bosch krijgen met grote regelmaat het predikaat Best Getest of Beste Koop. Maar ook op kieskeurig.nl komen de producten van Bosch regelmatig als beste uit de test.

Design is meer dan er goed uit zien.

We maken niet alleen producten van goede kwaliteit. We perfectioneren elk detail. Voor huishoudelijke apparaten die fascineren vanaf de eerste seconde.

Winnaars komen niet zo maar ergens vandaan. Ze komen van Bosch.

Bij het kopen van een nieuw huishoudelijk wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Maar goed dat er onafhankelijke testinstituten zijn. Naast tevreden klanten zijn de testinstituten een goede test om te toetsen of wij nog steeds de beloofde kwaliteit leveren.

Stofzuigers

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Stofzuigers'. Bekijk hier alle best geteste stofzuigers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Bosch keukenmachine

Keukenmachines

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Keukenmachines'. Bekijk hier alle best geteste keukenmachines van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Beeld testwinnaars voedselbereiding

Voedselbereiding

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Voedselbereiding'. Bekijk hier alle best geteste apparaten in deze categorie van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Koken en bakken

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Koken en Bakken'. Bekijk hier alle best geteste ovens, kookplaten en afzuigkappen van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Koelen en vriezen

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Koelen en vriezen'. Bekijk hier alle best geteste koelkasten en vriezers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Wassen en drogen

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Wassen en drogen'. Bekijk hier alle best geteste wasmachines en drogers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Vaatwassers

Een overzicht van de Bosch testwinnaars in de categorie 'Vaatwassers'. Bekijk hier alle best geteste stofzuigers van Bosch van de Consumentenbond, Kieskeurig en anderen.

Wanneer je op zoek bent naar huishoudapparaten, kijk dan niet verder dan de nummer één.

Bosch is dé nummer 1 voor grote huishoudelijke apparaten in Europa* en dit zullen wij altijd na blijven streven. Laat ons jou helpen jouw ideale huis te bouwen, we zijn immers experts.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.