BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Simpel. Zeker. De garanties van Bosch.

Zorgeloos genieten

Als je voor Bosch kiest, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijg je 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent 2 jaar zorgeloos genieten.

Is er toch onverhoopt iets mis met de machine, dan kan je direct gebruik maken van de service dienst van Bosch met 140 gespecialiseerde technici.

Fabrieksgarantie van Bosch

2 jaar zorgeloos genieten met de fabrieksgarantie van Bosch en indien er toch onverhoopt iets mis gaat in de eerste 2 jaar dan kan je direct gebruik maken van de reparatieservice dienst van Bosch. Daar staat een team van 140 gespecialiseerde technici voor je klaar.

4 inbouwapparaten is 5 jaar garantie

Heb je 4 inbouwapparaten aangeschaft van Bosch? Dan krijg je van ons 3 jaar extra garantie boven de 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten. Registreer online jouw apparaten binnen 3 maanden na aankoop.

Registreer jouw garantie

10 jaar anti-roestgarantie

Iets beloven is gemakkelijk. Wij geven liever garantie: 10 jaar garantie tegen doorroesten van de vaatwasserkuip. Registreer jouw apparaat via jouw MyBosch account en je krijgt gratis de 10 jaar anti-roest garantie.

Registreer je bij MyBosch

10 jaar motorgarantie

Om jarenlang zorgeloos van jouw Bosch wasmachine te kunnen genieten, bieden wij 10 jaar motorgarantie op de motor van de HomeProfessional, Serie 8, Serie 6 en Serie 4. Registreer online jouw apparaat en ontvang gratis 10 jaar motorgarantie.

Registreer uw garantie

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.