BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

5 jaar garantie bij aankoop van 4 inbouwapparaten

5 jaar lang zorgeloos genieten.

Ontvang 3 jaar extra garantie bij aankoop van 4 inbouwapparaten bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Zo kan je nog langer zorgeloos genieten van je inbouwapparaten.

Registreer hier jouw apparaten
Scroll voor inspiratie!

Wanneer kom ik in aanmerking voor de verlengde garantie?

  • Je komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar als je binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen jouw apparaten online registreert.
  • De garantie is alleen van toepassing wanneer er vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen in één keer in Nederland zijn aangeschaft en in gebruik zijn.
  • Registratie dient uiterlijk drie maanden na levering van de apparatuur plaats te vinden.
  • Voorrijkosten zijn niet inbegrepen tijdens de 3 jaar verlengde garantieperiode.
  • Gebruikersfouten vallen niet onder de garantie.

Bekijk hier de volledige garantievoorwaarden

Bosch registratie 5 jaar garantie

Hoe registreer ik mij voor de 5 jaar garantie op inbouwapparatuur?

1. Vul jouw gegevens in het registratieformulier.
Hiervoor heb je het E-nummer, FD-nummer en serienummer nodig van jouw Bosch inbouwapparatuur. Deze nummers staan op het typeplaatje van het apparaat.

2. Na deze registratie ontvang je binnen enkele weken het garantiecertificaat via een e-mail. Print de e-mail en bewaar deze goed.

Nu kan je zorgeloos genieten van jouw Bosch inbouwapparatuur. Wanneer je binnen de garantietermijn van 5 jaar beroep moet doen op onze Bosch Service, verzoeken wij je het garantiecertificaat en de aankoopnota bij de hand te houden zodat wij je direct kunnen helpen.

Registreer hier jouw apparaten

Bosch garantiemogelijkheden

Benieuwd naar meer garantiemogelijkheden?

Naast de 3 jaar verlengde garantie bij aanschaf van 4 inbouwapparaten zijn er nog meer garantiemogelijkheden op Bosch apparatuur, zoals 10 jaar garantie tegen het doorroesten van de vaatwasserkuip.

Bekijk alle Bosch garanties