BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Reparatieservice & afspraak plannen

Bosch reparatieservice voor grote en kleine huishoudelijke apparaten

Bij Bosch gelden voor onze klantenservice dezelfde hoge kwaliteitsnormen als voor onze huishoudelijke apparaten. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide servicenetwerk, staat Bosch Service gelijk aan betrouwbaarheid en vakkundigheid.

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak

Maak gebruik van onze online omgeving om een afspraak in te plannen met een van onze gespecialiseerde technici.

Of bereik ons door te bellen naar telefoonnummer 088-424 4010.

Bekijk hier de reparatievoorwaarden

Maak online een afspraak

Bosch tarieven service

Als klant van Bosch staat er een team van 130 technici voor je klaar die jouw huishoudapparaat beter kennen dan wie dan ook. De helft van alle reparaties voeren zij gratis uit binnen de garantietermijn. Een klein kwart wordt gerepareerd zonder onderdelen. Precies voor díe reparaties betaal je bij ons het vaste starttarief van € 99,-. Wat daar bij zit inbegrepen, lees je hieronder.

In deze gevallen betaal je helemaal niets

Op alle huishoudapparaten die je bij ons koopt, zit vanaf dat moment automatisch 2 jaar standaard fabrieksgarantie. Binnen deze periode

  • voeren wij bij een reparatie gratis alle handelingen uit die binnen het starttarief vallen;
  • betalen wij het arbeidsloon;
  • en betalen wij de benodigde onderdelen, ténzij het defect is veroorzaakt door het apparaat verkeerd of ondeskundig te gebruiken, op een manier die in strijd is met de gebruiksaanwijzing.

Lees hier de algemene voorwaarden

Tot 3 maanden na aankoop geven we je de mogelijkheid om gratis aanvullende anti-roestgarantie op vaatwassers of extra garantie op een wasmachinemotor aan te vragen. Binnen twee maanden na aankoop kun je ook een verlengde verzekering van 7 jaar afsluiten. De prijs hiervan hangt af van de aanschafprijs van het apparaat.

Dit zit bij het € 99 starttarief inbegrepen

Een geschoold en gecertificeerd technicus, die

  • optimaal voorbereid en goed uitgerust bij jou thuis komt
  • de storing onderzoekt en een diagnose stelt
  • de nodige veiligheidstesten uitvoert, en
  • de reparatie uitvoert, óf
  • de vervolgstappen beoordeelt als de reparatie niet kan worden uitgevoerd zonder een onderdeel te vervangen.

Voor zijn vertrek geeft hij nog praktische onderhoudstips om de levensduur van je apparaat mee te verlengen.

Wist je dat we in 23% van de servicebezoeken in staat zijn om het defect meteen binnen dit starttarief te herstellen, zonder dat daar onderdelen voor nodig zijn?

Dit gebeurt er als de technicus een onderdeel nodig heeft

Onze technicus maakt in zo’n geval een kostenopgave

  • met de kosten voor het onderdeel waardoor reparatie mogelijk wordt
  • en arbeidsloon à € 8,95 per 6 minuten

We zijn altijd transparant over meerkosten voordat we de reparatie uitvoeren. De technicus gaat pas aan de slag na akkoord op de kostenopgave, wat hij in 85% van de gevallen ook meteen kan doen omdat het benodigde onderdeel al in de auto ligt. Daarna geldt nog 2 jaar garantie op het gerepareerde onderdeel. Uitgenomen onderdelen worden milieuvriendelijk verwijderd.

Doen de meerkosten je besluiten het apparaat toch liever te vervangen? Dan betaal je niet meer dan het starttarief van € 99,-.

Ontdek hier hoe je kleine storingen zelf oplost

In ruim 10% van de servicebezoeken komt een technicus onnodig langs en had het defect eigenhandig opgelost kunnen worden. We raden daarom aan eerst te kijken wat je zelf kunt doen, anders zullen wij het starttarief in rekening te brengen.

Selecteer hier jouw product en klik door naar de ondersteunende servicevideo’s en stappenplannen aan de hand waarvan je de storing in sommige gevallen zelf kunt verhelpen.

Of bel onze servicemedewerkers, die speciaal zijn getraind op productkennis en graag met je willen meedenken over de beste oplossing!
Bel: 088-424 40 10. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag vab 9.00 tot 17.00 uur.

Eenvoudig garantie uitbreiden

Op alle Bosch huishoudapparaten die je aanschaft, zit vanaf dat moment automatisch 2 jaar standaard fabrieksgarantie. Deze kun je binnen 3 maanden na aankoop gratis online met 3 jaar verlengen wanneer je 4 of meer inbouwapparaten tegelijkertijd aanschaft en bij ons registreert. Voorwaarde is dat de apparaten tegelijkertijd bij een leverancier in Nederland zijn aangeschaft en op dezelfde factuur staan.

Je hebt de mogelijkheid om gratis aanvullende anti-roestgarantie op vaatwassers of extra garantie op een wasmachinemotor aan te vragen.

Verlengde garantie in de vorm van het zorgeloos pakket is eenvoudig aan te vragen binnen twee maanden na aankoop van het apparaat. Deze verzekering verlengt de standaard fabrieksgarantie met 5 jaar waardoor wij gedurende 7 jaar de kosten voor reparaties voor onze rekening nemen.

Kleinhuishoudelijke apparaten

Als je een defect hebt aan een kleinhuishoudelijk apparaat helpen wij je graag dit op te lossen.

Maak hieronder een keuze om te zien hoe wij je kunnen helpen bij de reparatie van jouw kleinhuishoudelijke apparaat, of gebruik de knop hieronder om een vraag te stellen met betrekking tot de reparatie van een klein huishoudelijke apparaten van Bosch.

Naar het contactformulier

Wat zijn Bosch kleinhuishoudelijke apparaten?

De categorie kleinhuishoudelijke apparaten omvat de volgende huishoudapparaten:

keukenmachines, allessnijders, handmixers, broodroosters, strijkijzers, stoomstations, stofzuigers, koffiezetapparaten (ook Tassimo) en volautomatische espressomachines.

Is jouw kleinhuishoudelijke apparaat nog geen 2 jaar oud?

Op de meeste kleinhuishoudelijke apparaten (met uitzondering van espresso volautomaten, stofzuigers, keukenmachines en stoomstations) kennen wij een omruilregeling. Ga hiervoor naar de dealer/winkelier waar je de aankoop hebt gedaan. Deze zal je meteen eenzelfde of een gelijkwaardig apparaat meegeven.

Natuurlijk geldt deze regeling alleen wanneer het apparaat is gebruikt volgens de aanwijzingen in de handleiding.

Is jouw kleinhuishoudelijke apparaat ouder dan 2 jaar?

Wij repareren snel en gemakkelijk jouw huishoudelijke apparaat in ons reparatiecentrum in Tiel. Hier repareren gespecialiseerde technici jouw apparaat direct, of het nu een stofzuiger betreft of een espresso volautomaat.

Voor volautomatische koffieautomaten hebben wij een haal en breng service. Neem hiervoor contact op met ons contact center: 088-424 4010.

Stuur andere apparaten goed verpakt, met een kopie van de aankoopbon en een omschrijving van het defect op naar:

Postadres Bosch Repaircenter
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Bezoekadres Bosch Repaircenter
Lingewei 89
4004 LH Tiel

Prijzen voor koffieautomaten

Reparatie A
Art. 00990124
Type: Type TK5 en TCA 5
Reparatieprijs: € 149,-

Reparatie B
Art. 00990127
Type: Type TE5, TES5 en TI3
Reparatieprijs: € 199,-

Reparatie C
Art. 00990129
Type: Type TK6, TCA 6, TE6, TES6, TE7, TES7, TK7, TCA7, TE8, TES8 en TI9
Reparatieprijs: € 249,-

Reparaties zijn inclusief:

  • Analyse probleem door gespecialiseerde Bosch Service technici
  • APK (ter waarde van € 109,-) op het gehele apparaat
  • Vervanging originele fabrieks onderdelen*
  • Reiniging door deskundige technici
  • 1 jaar garantie op reparatie

De reparatieservice

Bij Bosch staan we voor kwaliteit, maar soms is er toch een defect. Daarom staat consumentenservice bij ons hoog in het vaandel. Je maakt snel en gemakkelijk online een afspraak, of je kan ons contact center 24 uur per dag telefonisch bereiken.

Servicepartners

Het is ook mogelijk een reparatie afspraak te boeken bij één van onze geselecteerde servicepartners bij jou in de buurt. Deze partners helpen je graag met de reparatie van je wasmachine, droger of vaatwasser.

Vind een servicepartner bij jou in de buurt

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.