BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Bosch showroom

Bezoek de Bosch showroom en ervaar onze apparaten.

Binnenkijken via Google
Bosch Showroom

Bezoek onze showroom

Een nieuwe oven, kookplaat of vaatwasser koop je niet zomaar. Het is prettig om de producten van tevoren te zien, aan te raken en met elkaar te vergelijken. Zodat je zeker bent dat je de juiste keuze maakt. In de Bosch showroom krijg je het overzicht en beantwoorden onze deskundige keukenprofessionals al je vragen.

In de Bosch showroom is alles mogelijk. Leer alles over verschillende keukenapparaten tijdens een kookdemonstratie of doe zelf mee met een workshop. Zo ontdek je vanzelf welke apparaten het beste bij jou en je huishouden passen.

Ontdek meer over het merk Bosch

Adviesgesprek

Wil je zeker weten of een stoomoven nou echt iets voor jou is, of wil je bijvoorbeeld meer uitleg over de nieuwste trends in geïntegreerde kookplaatafzuiging? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze specialisten. In ongeveer een uur praten ze je helemaal bij.

Maak direct online een afspraak

Kookdemonstraties

Elke zaterdag kookt onze eigen topkok de sterren van de hemel in de Bosch showroom. Tijdens deze demonstratie krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is met de verschillende producten van Bosch. Na afloop van de demonstratie schuif je natuurlijk gezellig aan om het resultaat te proeven! Het aantal plaatsen is beperkt, dus graag even inschrijven zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.

Schrijf je hier in voor een kookdemo

Kookworkshops

Wanneer je zelf aan de slag gaat met je nieuwe Bosch apparatuur is dat altijd even wennen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om samen met een professionele kok de keukenapparaten te leren kennen, heerlijke recepten te maken en verschillende bereidingswijzen uit te proberen. Schrijf je dan in voor een kookworkshop in onze kookschool en leer bijvoorbeeld hoe je het beste je stoomoven kunt gebruiken. Deelname kost € 49,- per persoon en na afloop schuif je met een lekker glas wijn aan bij je zelfbereide creaties. Graag van te voren inschrijven.

Schrijf je in voor een kookworkshop

Openingstijden, adres en routebeschrijving

Onze ruime openingstijden en de routebeschrijving vind je op www.inspiratiehuis2020.nl

inspiratiehuis 20|20
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.