Simpel. Zeker. De garantie van Bosch.

Zorgeloos genieten

Als u voor Bosch kiest, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent 2 jaar zorgeloos genieten.

Is er toch onverhoopt iets mis met de machine, dan kunt u direct gebruik maken van de service dienst van Bosch met 140 gespecialiseerde technici.

Fabrieksgarantie van Bosch

2 jaar zorgeloos genieten met de fabrieksgarantie van Bosch en indien er toch onverhoopt iets mis gaat in de eerste 2 jaar dan kunt u direct gebruik maken van de service dienst van Bosch. Daar staat een team van 140 gespecialiseerde technici voor u klaar.

Maak nu online een afspraak

4 inbouwapparaten is 5 jaar garantie

Heeft u 4 inbouwapparaten aangeschaft van Bosch? Dan krijgt u van ons 3 jaar extra garantie boven de 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten. Registreer online uw apparaten binnen 3 maanden na aankoop.

Registreer uw garantie

10 jaar motorgarantie

Om jarenlang zorgeloos van uw Bosch wasmachine te kunnen genieten, bieden wij 10 jaar motorgarantie op de motor van de HomeProfessional, Logixx en (geselecteerde modellen van de) Avantixx. Registreer uw apparaat via uw MyBosch account en u krijgt gratis de 10 jaar motorgarantie.

Registreer uw garantie

10 jaar anti-roestgarantie

Iets beloven is gemakkelijk. Wij geven liever garantie: 10 jaar garantie tegen doorroesten van de vaatwasserkuip. Registreer uw apparaat via uw MyBosch account en u krijgt gratis de 10 jaar anti-roest garantie.

Registreer uw garantie

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.