Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Vind uw gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzingen

Met uw E-nummer vindt u hier eenvoudig de juiste handleiding voor uw huishoudelijke apparaat.

Zoek uw apparaat via het E-nummer

Voer hier alstublieft het E-nummer van uw huishoudapparaat in om toegang te krijgen tot productspecifieke informatie en ondersteuning. Het E-nummer vindt u doorgaans rond de deur van uw apparaat of op het typeplaatje.

Vul hier uw E-nummer in
Het formaat van de ingevoerde gegevens is niet correct.
De ingevoerde gegevens zijn niet correct.
Onbekend E-nummer. Corrigeer invoer.

Uw apparaten op een rij in uw MyBosch account

Als u uw huishoudapparaat al heeft geregistreerd in uw MyBosch account vindt u hier eenvoudig de juiste handleiding voor uw apparaat.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.