Cookie gebruik

Over cookies
BSH maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Koffiezetapparaat reinigen met azijn

Uw koffiemachine reinigen met azijn – niet doen!

Ontkalken van uw koffiemachine met azijn klinkt in eerste instantie goed. U hebt thuis namelijk meestal azijn al staan en u wilt het liefst besparen op dure reinigingsproducten. Het is het echter niet waard om met azijn te ontkalken. Azijn is agressief en tast uw apparaat aan. Een nieuw apparaat is ten slotte duurder dan het juiste reinigingsmiddel. Gebruik voor het ontkalken van uw apparaat geen azijn, maar onze speciaal geteste ontkalker of reinigingstabletten. Wij leveren een speciaal geteste ontkalker waarmee u uw koffiemachine eenvoudig kunt reinigen. Als uw koffiezetapparaat een volautomatische koffiemachine is, raden wij u aan het apparaat voor onderhoud naar onze centrale werkplaats te sturen.

Naar de speciale ontkalker

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.