Slimme oplossingen voor uw Bosch koffiezetapparaat

We hebben een aantal antwoorden die kunnen helpen bij problemen met de koffieautomaat

Werkt het koffiezetapparaat niet goed? Smaakt de koffie anders dan u gewend bent? Hier vindt u een overzicht van vragen en antwoorden over uw koffiezetapparaat. Wat kunt u doen om problemen te verhelpen en hoe maakt u een afspraak met een monteur?

Vind hier vragen en antwoorden over uw Bosch volautomatische koffieautomaat

Goede verzorging, dat is alles wat uw volautomatische koffieautomaat nodig hebt om altijd de perfecte koffie voor u klaar te zetten. Hier vindt u een overzicht met alle vragen en antwoorden over uw volautomatische koffieautomaat

Service Assistent

De Bosch Service Assistent geeft u toegang tot vele service-opties en relevante informatie over uw huishoudelijke apparaat.

Gebruiksaanwijzing

Download snel en gemakkelijk via het E-NR (model typenummer) online de gebruiksaanwijzing van uw huishoudelijke apparaat.

Boek een monteur

Heeft u een probleem met uw huishoudelijke apparaat? Met Bosch Home Service is technische ondersteuning nooit ver weg.

Contact & Info

Onze deskundige contact center medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden via onze service hotline.

Garantie

Als u voor Bosch kiest, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent 2 jaar zorgeloos genieten.

MyBosch

MyBosch helpt u nog meer uit uw huishoudelijke apparaat te halen. Maak nu uw persoonlijke account aan en krijg handige tips over het gebruik en de reiniging van uw apparaat.

Online shop

Van originele onderdelen tot de beste accessoires en een breed assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten – alles vindt u in de online shop van Bosch.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Boek een monteur

Heeft u een storing? Boek snel online een monteur.

Online shop

Bekijk ons aanbod van accessoires, onderdelen en reiniging- en onderhoudsartikelen in de online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.