Chocoladekoekjes

Ingrediënten:

  • 500 g bloem
  • 150 g suiker
  • 150 g boter
  • 2 eieren
  • 1 pakje bakpoeder
  • zout
  • 3 el. cacaopoeder
  • eventueel een paar el. melk

Bereiding:

De bereidingstijd is 23 minuten, waarvan de oven 13 minuten het werk doet.

  • Hak de gekoelde chocolade in de multi-mixer fijn met het universele mes.
  • Verwarm room en suiker in een pan terwijl u voortdurend roert en tot de suiker en de chocolade zijn opgelost.
  • Roer de yoghurt in de nog warme chocolademassa. Laat de massa vervolgens goed afkoelen.
  • Vul de klaargemaakte ijsmassa in een draaiende ijsroommachine.
  • Laat ca. 20-30 min. rusten

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.