BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Inductiekookplaten

Voorgeprogrammeerd culinair succes. De nieuwe inductiekookplaten van Bosch.

Voorgeprogrammeerd culinair succes. De nieuwe inductiekookplaten van Bosch.

De gemakkelijke route naar perfecte resultaten: onze inductiekookplaten zijn ontworpen om koken en bakken zo moeiteloos mogelijk te maken. Profiteer van intelligente temperatuurregeling dankzij kook- en baksensoren en maak gebruik van innovatieve bediening en flexibele inductiekookzones. Zelfs lastige gerechten kosten weinig moeite - zodat jij er extra van geniet.

Overkoken is er niet meer bij.

De juiste temperatuur is essentieel voor een perfect bereid gerecht. Een paar graden te heet en de risotto brandt aan, de melk kookt over of de worstjes barsten uit hun velletje. Als je de PerfectCook-sensor inschakelt houdt deze temperatuur van de pan tijdens het koken in de gaten en past die automatisch aan - nooit meer te gaar, verbrand of overgekookt eten.

Bekijk de video van de PefectCook-sensor

Snel en eenvoudig in gebruik.

Aan de buitenzijde van een voor inductie geschikte pan wordt een platte, magnetische en vaatwasserbestendige ring geplaatst. Die geeft de benodigde informatie aan de kookplaat door. Voor het activeren van PerfectCook hoef je alleen maar een knop op de sensor in te drukken en bevestiging van de kookplaat te krijgen. Er wordt een signaal gegeven wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt.

Eenvoudige temperatuurregeling.

Of een gerecht op de juiste manier in een pan wordt bereid, hangt van de temperatuur af. PerfectCook maakt het makkelijk om altijd op de juiste temperatuur te koken. Selecteer gewoon één keer de benodigde temperatuur. Tijdens het koken past de sensor de temperatuur steeds automatisch aan, zodat jij dat niet zelf hoeft te doen. De sensor voorkomt ook overkoken en overgaar worden - op alle kookzones en bij tot wel drie pannen tegelijk.

Een perfecte biefstuk kun je op diverse manieren bereiden. Dit is een makkelijke manier.

Is er iets lekkerder dan een perfect bereide biefstuk? Je hebt echter niet alleen maar een vers stuk vlees van een goede slager nodig. De ideale baktemperatuur is ook essentieel. Hoe jij jouw biefstuk ook wil hebben, de PerfectFry-sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten en past deze waar nodig zorgvuldig aan. Zo bak je elke keer weer een perfecte biefstuk.

Bekijk de video van de PefectFry-sensor

Zo werkt PerfectFry:

Zet de PerfectFry-sensor via het bedieningspaneel aan. Selecteer vervolgens de optimale temperatuur. Nu wordt de pan verhit tot de gewenste temperatuur en automatisch op temperatuur gehouden. De kookplaat geeft zichtbare en hoorbare signalen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt: nu kan de biefstuk op de optimale temperatuur worden gebakken.

Temperatuur instellen met de PerfectFry-sensor.

Een perfect gebakken biefstuk begint bij de juiste temperatuur van de olie, omdat verschillende soorten olie verschillende rookpunten hebben. Als de temperatuur niet precies in de gaten wordt gehouden, kunnen ze makkelijk verbranden. Het rookpunt van zonnebloemolie is bijvoorbeeld 210–225°C, maar dat van vergine olijfolie is maar 130–180°C. De PerfectFry-sensor laat zien wanneer de ideale temperatuur is bereikt om de olie aan de pan toe te voegen.

Overzicht van interfaces voor kookplaten.

Bosch-interfaces: inductiekookplaten die je met één vinger kunt bedienen.

Wanneer je aan het koken bent is het niet altijd makkelijk om overzicht te houden over al je potten, pannen en instellingen. Daarom hebben we ons TFT-touchdisplay ontworpen met een eenvoudig te bedienen menu waarmee je altijd duidelijk overzicht hebt, zodat je bijvoorbeeld eenvoudig extra functies kunt kiezen en activeren. De letters zijn duidelijk en makkelijk te lezen en de geïntegreerde pictogrammen geven snel duidelijkheid - ook in hectische situaties.

Naar de inductiekookplaten

Gebruiksvriendelijk design op grotere schaal.

Mooi om te zien en met één vinger te bedienen: met een totale lengte van 30 cm biedt de DirectSelect Premium-interface volledig bedieningscomfort tijdens het koken. Hiermee wordt het kiezen van de gewenste kooktemperatuur en extra functies intuïtief eenvoudig, omdat de inductiekookplaat altijd alleen de functies toont die jij echt nodig hebt. En zelfs wanneer hij is uitgeschakeld ziet de interface er indrukwekkend glad en hoogwaardig uit.

Naar de inductiekookplaten

Bosch Assist: voorgeprogrammeerd kooksucces.

De juiste instellingen kiezen terwijl je kookt kan bijna niet makkelijker. Met de Bosch Assist-functie heb jij namelijk een assistent die precies weet wat de ideale temperatuur is voor jouw gerecht en praktische tips geeft. Dankzij het TFT-touchdisplay met hoge resolutie kies je zelfs de gewenste maaltijd in een handomdraai.

Naar de inductiekookplaten

Eindeloze flexibiliteit: meer ruimte voor jouw potten en pannen.

Met meer ruimte op de elektrisch kookplaat kun je flexibeler koken. Met Flexinductie van Bosch kunt je je inductiekookplaat tijdens het koken met één druk op de knop aan jouw behoeften aanpassen. Als je bijvoorbeeld een grote braadslede wil gebruiken kun je twee kookzones combineren tot één grote, ononderbroken kookzone. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, dankzij de uitbreidbare Flexinductie-zone. Er is zelfs plek voor je potten en pannen met een diameter van 30 cm en braadsledes of accessoires van 40 cm lang.

Bekijk de video van de uitgebreide Flexinductie

Een overzicht van ons aanbod van kookplaten:

Series | 8 > Series | 6 > Series | 4 > Series | 2 >
Kookplaatbediening
DirectSelect Premium
TFT-touchdisplay
DirectSelect
TouchSelect
Knopbediening
PerfectCook - - -
PerfectFry Met 5 standen Met 4 standen - -
Assist - - -
Framedesign
U-vormig afgeschuind,
ComfortProfil: Afgeschuinde randen aan de voor- en achterkant met roestvrijstalen afwerking aan de zijkanten
U-vormig afgeschuind, basisframe,
Comfort Profil: Afgeschuinde rand aan de voorkant met roestvrijstalen afwerking aan de zijkanten
Frame-loos,
Basisframe
Frame-loos,
Basisframe
Flexibiliteit Flexinductie met uitgebreide FlexZone, Flexinductie Flexinductie, CombiZone Flexinductie, CombiZone -
Breedte in cm 90, 80, 70, 60 90, 80, 60, 30 60 60, 30
Serie | 8

Inductiekookplaten
Serie | 6

Inductiekookplaten
Serie | 4

Inductiekookplaten
Serie | 2

Inductiekookplaten

Hoogtepunten voor in uw keuken.

Kwaliteit voor elke klus. We hebben een groot aantal accessoires die 100% passen bij perfecte kook- en bakresultaten.

Naar de accessoires

Dineren met een enkele druk op de knop.

De perfecte aanvulling op uw inductiekookplaten: Onze Serie 8-ovens combineren de nieuwste technologie met tijdloos design, opmerkelijk gebruiksgemak en minder werk in de keuken. Daarmee is de nieuwe Serie 8 van Bosch de makkelijke route naar perfecte resultaten.

Naar de ovens

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.