BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

De OptiMUM keukenmachine

Design om van te houden. Kracht die je kunt vertrouwen.

De nieuwe OptiMUM keukenmachine: met geïntegreerde weegschaal en SensorControl Plus om van elke bakklus gemakkelijk een feest te maken! Bereid het met Bosch.

Naar het productoverzicht Nu tot € 100,- retour op een Bosch keukenmachine & foodprocessor

Innovatief: geïntegreerde weegschaal

Praktischer of eenvoudiger kan gewoonweg niet. De machine weegt de ingrediënten bij toevoegen direct af en bespaart je dus tijd én ruimte, omdat je geen aparte weegschaal meer nodig hebt. Zo zet je al jouw favoriete baksels nu nog gemakkelijker in de oven. Leverbaar begin 2017.

Perfecte timing met de timerfunctie

Het kan haast niet gemakkelijker. Stel de gewenste tijd in en de OptiMUM kneedt, roert of mixt zo lang je maar wilt. En terwijl de OptiMUM dit doet, kan je alvast aan de slag met de rest van het recept of een ander gerecht. De machine stopt vanzelf.

Altijd perfect – van opgeklopt eiwit en slagroom tot gistdeeg

Met de automatische SensorControl Plus-programma’s worden slagroom, eiwitten en zelfs gistdeeg met slecht één druk op de knop altijd perfect geklopt of gekneed. Je kan de gewenste kneedtijd ook zelf instellen met behulp van de geïntegreerde timer.

Met 1500 watt is geen deeg te zwaar

Deze krachtpatser creëert met een vermogen van 1500 watt en de intelligente Smart dough sensor altijd een perfect deeg of beslag. Dankzij een constant hoge snelheid zijn ook zware deegsoorten, zoals gistdeeg voor brood, en grotere hoeveelheden geen enkel probleem.

Simpel en snel het gewenste accessoire

De accessoires van de OptiMUM hebben allemaal een handige kleurcodering die ook is aangebracht op de aansluitpunten van het apparaat. Zo zie je in één oogopslag welk accessoire op welke aansluiting past.

En dankzij de automatische detectiefunctie kan je direct aan de slag. Zodra de machine het accessoire herkent, wordt automatisch de juiste draaisnelheid ingesteld. Bedieningsfoutjes zijn vanaf nu dus onmogelijk.

Met 5,5 liter perfect voor het grote werk.

Met 5,5 liter perfect voor het grote werk

Een kinderverjaardag, jubileumfeest of pizza-avondje met vrienden? In deze elegante, robuuste roestvrijstalen mengkom met een inhoud van 5,5 l verwerk je zelfs de grootste hoeveelheden, zoals 3,5 kg taartbeslag, in één keer. De twee handvatten zorgen voor nog meer gemak.

Perfect gemengd dankzij 3D PlanetaryMixing

Doordat de klopper in drie verschillende richtingen beweegt, worden jouw ingrediënten altijd perfect door elkaar gemengd. Niets blijft aan de rand kleven, alles komt in jouw deeg of beslag terecht.

Hoogwaardige professionele patisserieset als standaard

Met de roestvrijstalen garde voor slagroom, opgeklopt eiwit en allerhande soorten beslag, de deeghaak voor bijvoorbeeld gistdeeg en de flexibele klopper draai je voor geen enkele bakcreatie jouw hand nog om.

Heerlijke bakideeën om zelf te proberen

65 jaar ervaring is simpelweg het beste recept. Neem zelf de proef op de som en probeer onze drie favoriete recepten.

Limoentaart, kaneelbroodjes en kerstbrood. Veel bakplezier!

Naar de recepten

Eindeloze mogelijkheden voor al jouw favoriete gerechten

Onze accessoires bieden je ontelbare opties. Van een vers bereide pizza tot sappige burgers, frisse smoothies, romige soepjes en gezonde babyvoeding – met onze accessoiresets kan je jouw creativiteit de vrije loop laten.

Naar de accessoires

Bosch keukenmachines actie

Nu tot € 100,- retour op een Bosch keukenmachine & foodprocessor

Indien je in de periode van 1 mei 2019 tot en met 30 juni 2019 een actiemodel Bosch keukenmachine of foodprocessor koopt, ontvang je (na registratie) tot € 100,- van Bosch retour!

Ga naar de actiepagina

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.