BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Accessoires

Geef jouw Bosch-apparaten een upgrade met accessoires

Met goedgekeurde accessoires kan je veel van onze apparaten eenvoudig een upgrade geven. Blader door het assortiment of neem persoonlijk contact met ons op om te zien wat er mogelijk is. In onze Online Shop vind je alles van aanbevolen kookgerei, tot aan vervangende filters en stofzuigerzakken.

Koken en bakken

Koken is een ware ontdekkingsreis – zelfs wanneer je liever kookt met oer-Hollandse streekproducten dan met exotische ingrediënten uit verre windstreken. Neem eens een kijkje in onze Online Shop en ontdek de geweldige selectie betrouwbare, elegante keukenaccessoires, vele onderhouds- en reinigingsproducten én andere handige artikelen voor jouw Bosch-keukenapparatuur.

Bekijk de accessoires

Wassen en drogen

We willen dat je jouw favoriete kledingstukken keer op keer met veel plezier draagt. Daarom testen we grondig alle producten in onze Online Shop voordat we ze goedkeuren. Ze verlengen de levensduur van jouw was- en droogapparaten en houden ze in topconditie. Daarnaast hebben we nog enkele andere ideeën bedacht om jouw was simpel én snel van de wasmand in jouw kledingkast te krijgen.

Bekijk de accessoires

Afwassen

Het perfecte diner vraagt om perfect tafelgerei. Bosch-accessoires helpen je jouw vaat te beschermen, de reinigingsprestaties van jouw vaatwasser hoog te houden en de laadcapaciteit te optimaliseren met vele slimme korven en houders – dát is superefficiënt afwassen volgens Bosch.

Bekijk de accessoires

Koelen en vriezen

Een uitgebalanceerd dieet bestaat uit een gevarieerde mix van voedingsmiddelen. En die zijn er in vele soorten en maten, elk met hun eigen specifieke bewaarvereisten. Bosch biedt een breed scala aan slimme componenten die u heel flexibel aan jouw koelapparaat kunt toevoegen. Deze en vele andere artikelen zijn verkrijgbaar in onze Online Shop. Zo houd je jouw boodschappen op efficiënte en duurzame wijze heerlijk lang vers.

Bekijk de accessoires

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Bel: 088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.