BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Melk voor automatische koffiemachines met melkopschuimer

Welke melk is het best voor melkschuim in volautomatische koffiemachines?

Melkschuim is de kroon op het werk van iedere koffie. Maar welke melk is het meest geschikt voor het maken van schuim met volautomatische koffiemachines? De experts van Bosch Home Appliances Service gebruiken UHT-melk op kamertemperatuur voor heerlijk romige melkschuim. In principe is meer proteïne beter. Dit kan afhangen van de fabrikant. Voor goed en stabiel schuim is het belangrijk dat de volautomatische koffiemachine goed wordt gereinigd en zo veel mogelijk vrij is van vet. Vetophopingen in de machine voorkomen dat er schuim ontstaat. Alle volautomatische koffiemachines zijn in wezen geschikt voor het maken van melkschuim. Dit beantwoordt de vraag welke volautomatische koffiemachine het beste melkschuim maakt.

Gebruik altijd UHT-melk voor het perfecte schuim van jouw volautomatische koffiemachine en zorg dat het apparaat schoon en vrij van vet is. Hierdoor geniet je van schuim zoals ze in Italië doen.

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

Bel: 088-424 4010

Boek een monteur

Heb je een storing? Boek snel online een monteur.

Voorwaarden

Bekijk hier alle voorwaarden voor de Accessoires & Onderdelen Shop.

Gebruiksaanwijzingen Bosch

Gebruiksaanwijzingen

Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat.