BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Bosch inbouwovens

Het geheime ingrediënt voor perfecte gerechten.

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren. En een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereidt. Met talloze innovatieve functies helpen onze ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Ze zijn makkelijk te gebruiken en garanderen perfecte eindresultaten. Dankzij het strak en consequent uitgvoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur.

Bekijk de video over de ovens
Scroll voor inspiratie!
Bosch oven CPA565GS0

De eerste magnetron, oven en stoomoven in één.

Wie kiest voor een van onze inbouwovens, kan rekenen op topprestaties en ultiem gebruikersgemak. Een echte alleskunner is de nieuwe compacte Serie 6 combi-magnetron die verschillende functies tegelijkertijd kan combineren. Het is mogelijk om hete lucht te combineren met de grill en magnetronfunctie, en ook om 100% te stomen of stoom toe te voegen tijdens het gebruik. Perfect om snel gezonde en gevarieerde gerechten mee op tafel te zetten.

Bekijk de oven

Wat je ook gaat klaarmaken, het resultaat zal voortreffelijk zijn.

Er wordt niet langer een beroep gedaan op je behendigheid om de oven optimaal te kunnen gebruiken. Met PerfectBake en PerfectRoast sensoren maken we het allemaal zo makkelijk mogelijk. Een combinatie van klassieke ovenstanden en innovatieve functies zorgt ervoor dat jij altijd op een perfect resultaat kan rekenen. En ze zijn vaak zo simpel te bedienen dat een druk op de knop voldoende is.

Alles over de ovenfuncties

Strak uitgevoerd design.

Tot in de kleinste details zie je terug in onze Serie 6 en Serie 8 ovens dat we de hoogste eisen stellen aan materiaalkeuze en strak uitgevoerd design. Bovendien zijn de apparaten ook nog eens mooi in lijn te brengen met andere Bosch inbouwapparatuur. Ze sluiten letterlijk naadloos op elkaar aan.

Alles over het design

Onze ovens reinigen zich grotendeels zelf.

Bosch begrijpt dat je niet te lang bezig wilt zijn met het schoonmaken van de oven. Afhankelijk van het model hebben al onze series daarom daarom een automatisch pyrolytisch zelfreinigend systeem. Nog een energiebesparende schoonmaakhulp is EcoClean Direct: een speciale coating op de ovenwand die vetspatten afbreekt. Effieciënter en makkelijker kan het niet.

Alles over de ovenreinigingsfuncties

Onze ovens komen tegemoet aan al jouw wensen.

In elke inbouwklasse hebben we ovens die kunnen bakken en braden. Maar Bosch ovens bieden nog zoveel meer en zijn zo ontworpen dat je ze in lijn kunt brengen met heel veel andere apparaten.

Alles over de ovenfuncties

De nieuwste technologie.

Alles komt perfect uit de Serie 8 ovens, waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met tijdloos design, ultiem gebruiksgemak en minder werk in de keuken.

Nóg mooier samen.

Een mooie aanvulling op onze ovens vormen de Bosch kookplaten, die je bijpassend in je werkblad kunt laten installeren.

Eyecatchers in je keuken.

Bosch biedt je de keuze uit een heleboel soorten afzuigkappen. Plafondunits, wand- en eilandschouwkappen, en ook een handig geïntegreerd systeem met werkbladafzuiging.

Heel veel inspiratie.

Ontdek waar je op moet letten bij het kopen van een keuken. Wij ontwikkelden hiervoor een handige tool om inspirerend materiaal te bewaren of om te delen.

Ja, ik wil een Bosch inbouwoven.

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt voor Bosch inbouwovens door hieronder je postcode in te vullen.

Kaart laden..

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088 424 40 10

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.