BSH maakt gebruik van cookies waarmee wij en (in indien geaccepteerd) derde partijen uw internetgedrag binnen onze website kunnen volgen. Dankzij deze en vergelijkbare technieken kunnen wij de website voor u naar verwachting laten functioneren en u daarbij persoonlijker van dienst zijn met gerichtere boodschappen.

Bosch ovenserie

Het geheime ingrediënt voor perfecte gerechten.

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren. En een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereidt. Met talloze innovatieve functies helpen onze ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Ze zijn makkelijk te gebruiken en garanderen perfecte eindresultaten. Dankzij het strak en consequent uitgvoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur.

Bekijk de video over de ovens
Scroll voor inspiratie!

Ovens voor elke smaak, passend in iedere keuken.

Wij bieden keuze uit een groot aantal ovenontwerpen in verschillende prijsklassen. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten ze ook naadloos aan bij onze magnetrons en warmhoudladen, en passen ze perfect bij andere Bosch-inbouwapparatuur, zoals afzuigkappen, koel-vriescombinaties en vaatwassers.

Het complete ovenassortiment

Design van de Serie 8 ovens van Bosch.

Serie 8 ovens.

Wie kiest voor de nieuwe Serie 8 apparaten, kan rekenen op topprestaties en ultiem gebruikersgemak. Tot in de kleinste details is bovendien terug te zien dat we de hoogste eisen stellen aan materiaalkeuze en strak uitgevoerd design. Serie 8 ovens zijn voorzien van een fraai kleurendisplay met bedieningsring en een luxe roestvrijstalen rand aan de onderzijde van het apparaat.

Naar de Serie 8 ovens

Design van de Serie 6 ovens van Bosch.

Serie 6 ovens.

In het strakke design van de nieuwe Serie 6 speelt glas nu een nog grotere rol. Het slanke voorpaneel benadrukt de elegante uitstraling. De rode oplichtende lijn in het kleurendisplay geeft de stijgende temperatuur weer tijdens het voorverwarmen, en ook de status van de bereidingstijd.

Naar de Serie 6 ovens

Design van de Serie 4 ovens van Bosch.

Serie 4 ovens.

Kenmerkend voor Serie 4 inbouwovens zijn het gebruik van glas, het discrete bedieningspaneel met rood ledlicht en de zogenaamde ChromeClip. Deze chromen strip met het Bosch logo erop, keert terug op al ovens, afzuigkappen en vaatwassers, zodat je keuken straks helemaal in één lijn oogt.

Naar de Serie 4 ovens

Design van de Serie 2 ovens van Bosch.

Serie 2 ovens.

In onze Serie 2 kun je bakken en braden op twee niveuas tegelijk. De nadruk in het design ligt ook op glas en de bediening gaat aan de hand van stalen tiptoetsen en draaiknoppen.

Naar de Serie 2 ovens

Mooi alleen. Nóg mooier samen.

Complementaire producten voor de Serie 8 ovens van Bosch.

Alles op 1 lijn gebracht binnen de Serie 8 ovenfamilie.

Serie 8 apparaten bieden je maximale vrijheid bij het inrichten en samenstellen van je keuken. Zo zijn de hoogte van de panelen en het design van de displays in de gehele serie gelijk. Kies bijvoorbeeld voor de roestvrijstalen, doorlopende rand aan de onderzijde wanneer je van plan bent om de apparaten naast elkaar te plaatsen. Hieronder zie je met welke apparaten Serie 8 ovens de perfecte match vormen.

Naar de compacte ovens

Complementaire producten voor de Serie 6 ovens van Bosch.

Perfecte aanvullingen binnen de Serie 6 ovenfamilie.

In de nieuwe Serie 6 is er ook voor gezorgd dat alle apparaten mooi met elkaar in lijn zijn. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design vullen de warmhoudladen en magnetrons onze ovens perfect aan. Of je nu besluit om ze naast of boven elkaar te plaatsen.

Naar de compacte ovens

Complementaire producten voor de Serie 4 ovens van Bosch.

Bijpassende magnetrons voor Serie 4 ovens.

In inbouwklasse 4 hebben we ervoor gezorgd dat de ovens en magnetrons samen een stylish combinatie vormen. Met verschillende vermogensstanden ben je er van verzekerd dat alles supersnel gaat op momenten dat je het eten snel op tafel wilt hebben.

Naar de magnetrons

Complementaire producten voor de Serie 2 ovens van Bosch.

Bijpassende magnetrons voor Serie 2 ovens.

Inbouwovens in Serie 2 passen tenslotte mooi bij deze magnetrontypen. Beiden hebben een roestvrijstalen afwerking en de magnetron is perfect om ingevroren gerechten te ontdooien, leftovers op te warmen of popcorn te maken voor bij de film.

Naar de magnetrons

Overzicht van ons assortiment keukenproducten

De perfecte match binnen ons Serie 8-assortiment van keukenapparatuur.

Of je nu een grote, kleine, L-vormige of U-vormige keuken wilt en welke kookgewoontes je ook hebt, Bosch biedt je een groot aantal bijpassende keukenapparaten in Serie 8. Op die manier vind je altijd de juiste combinatie en past alles perfect bij elkaar - zowel de designelementen als de functies. Kenmerkende Bosch-designelementen van Serie 8-keukenapparatuur zoals de bedieningsschijf, het TFT-touchdisplay met levendige afbeeldingen en de rand maken verschillende combinaties mogelijk. Om ervoor te zorgen dat je nooit raakt uitgekeken op jouw keuken zijn er ook Serie 8 apparaten in tijdloze ColorGlass-versies. Dankzij de ideale combinatie van glas en metaal passen deze apparaten naadloos in nagenoeg elke keuken en kunnen ze worden gecombineerd met een bijpassende afzuigkap van Bosch.

Naar afzuigkappen

Compliment! Altijd de perfecte aanvulling binnen ons Serie 6-assortiment van keukenapparatuur.

Het voelt goed als alles goed bij elkaar past. Daarom past onze inbouwapparatuur in Serie 6 bij het ontwerp van onze Serie 6-ovens: de elegante glazen en roestvrijstalen voorzijden van afzuigkappen zijn voorzien van een ChromeClip die naadloos past bij de bijbehorende ovens en vaatwassers. Naast de Bosch-clip wordt de strakke designtaal ondersteund door een rood-witte lichtlijn in de gebruikersinterfaces die de status van het bereidingsproces van de Serie 6-ovens aangeeft. De rode lichtlijn is ook te vinden in de gebruikersinterfaces van de DirectSelect-bedieningspanelen op onze afzuigkappen en kookplaten en in onze vaatwassers.

Naar afzuigkappen

Voor een groter geheel: Bijpassende categorieën binnen ons Serie 4-assortiment van keukenapparatuur.

Eenvoudig in gebruik en geweldige kernfuncties - voor design en functie: in onze Serie 4-keukenapparatuur vind je onze speciale ChromeClip van glanzend chroom als verbindingselement tussen het ovenontwerp en onze Serie 4-afzuigkappen. De ovens, magnetrons en afzuigkappen passen ook bij elkaar dankzij het witte en zwarte ColorGlass. Daarnaast vind je de rode klok als terugkerend element in de magnetrons en ovens van Serie 4.

Naar afzuigkappen

Uniform uiterlijk binnen ons Serie 2-assortiment van keukenapparatuur.

Voor een consequent en harmonieus uiterlijk van uw keuken: Onze ovens, afzuigkappen, kookplaten en vaatwassers uit Serie 2 worden gekenmerkt door bewezen kwaliteit in hun functies en roestvrijstalen combinaties waardoor ze bij elkaar passen.

Naar afzuigkappen

Overzicht van onze ovenkleuren

Verkrijgbaar in zwart glas en roestvrij staal

Het TFT-Touchdisplay met bedieningsring.

De regelaar van het kleurendisplay op de Serie 8 oven is een echte eyecatcher én is prettig te gebruiken. Om een menuonderdeel te selecteren, beweeg je voorzichtig met met je duim over de bedieinginsring. Dankzij de duidelijke symbolen en tekst schakel je heel makkelijk tussen de ovenstanden en functies en heb je altijd complete controle over het apparaat.

Naar de Serie 8 ovens

Het lcd-display met twee knoppen.

De Serie 6 ovens zijn uitgerust met een lcd-display. Met de uittrekbare knop links kan de ovenstand worden ingesteld of een van de functies worden gekozen. Door op + en - te drukken kies je de gewenste bereidingstemperatuur. De rode oplichtende lijn geeft de stijgende temperatuur weer tijdens het voorverwarmen, en ook de status van de bereidingstijd.

Naar de Serie 6 ovens.

Het leddisplay van de Serie 4.

Typisch Bosch is het rode leddisplay dat je op meerdere Serie 4 apparaten kunt terugvinden. Afhankelijk van het model zijn de knoppen uittrekbaar en daardoor makkelijker schoon te maken. Met de linkerknop stel je de ovenstand in of kies je voor een van de vele ovenfuncties. Met de rechterknop kies je de gewenste bereidingstemperatuur.

Naar de Serie 4 ovens

De draaiknoppen van de Serie 2.

Ook de Serie 2 ovens zijn voor iedereen makkelijk te bedienen. Met de linker draaiknop heb je keuze uit vier tot zes verschillende ovenstanden, afhankelijk van het ovenmodel. Met de rechterdraaiknop stel je de temperatuur in.

Naar de Serie 2 ovens

Onze ovens komen tegemoet aan al jouw wensen.

In elke inbouwklasse hebben we ovens die kunnen bakken en braden. Maar Bosch ovens bieden nog zoveel meer en zijn zo ontworpen dat je ze in lijn kunt brengen met heel veel andere apparaten.

Naar het overzicht

De nieuwste technologie.

Alles komt perfect uit de Serie 8 ovens, waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met tijdloos design, ultiem gebruiksgemak en minder werk in de keuken.

Nóg mooier samen.

Een mooie aanvulling op onze ovens vormen de Bosch kookplaten, die je bijpassend in je werkblad kunt laten installeren.

Eyecatchers in je keuken.

Bosch biedt je de keuze uit een heleboel soorten afzuigkappen. Plafondunits, wand- en eilandschouwkappen, en ook een handig geïntegreerd systeem met werkbladafzuiging.

Heel veel inspiratie.

Ontdek waar je op moet letten bij het kopen van een keuken. Wij ontwikkelden hiervoor een handige tool om inspirerend materiaal te bewaren of om te delen.

Ja, ik wil een Bosch inbouwoven

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt voor Bosch inbouwovens door hieronder je postcode in te vullen.

Kaart laden..

Onze service

Perfecte service – voor en na de aankoop.

088-424 4010

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Vind een dealer

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

MyBosch

Meld je gratis aan en geniet van de voordelen!